Ahlaksız Teklif????

Vampirella

New member
Reaction score
0
Ahlaksız Teklif????

--------------------------------------------------------------------------------

Ahlaksız Teklif GündemdeKanal D'de Yayınlanan "Binbir Gece" Adlı Dizi, Yeni Bir Soruyu da Gündeme Getirdi: "Bir Erkek, Bir Kadına Bir Gece İçin 150 Bin Doları Neden Verir?"

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in başrollerini paylaştıkları "Binbir Gece" dizisinin ikinci bölümünde şok gelişmeler yaşandı. Hatırlanacağı gibi ilk bölümde Şehrazat oğlunu kurtarmak için patronu Onur'dan borç para istemişti. Onur da para karşılığı Şehrazat ile bir gece birlikte olmak için ahlaksız teklifte bulunmuştu.

Bir anne oğlunu kurtarmak için bu teklifi kabul edecek miydi? Milyonların merakla beklendiği bu soru önceki gece cevap buldu. Şehrazat patronuyla beraber oldu. Ancak torunu için gereken parayı vermeye yanaşmayan kayınpederi, eşinin de ısrarlarıyla yumuşadı ve Şehrazat'ı arayıp "müjde"yi verdi. Şehrazat'ın cevabı ise "Çok geç" oldu.

İkinci haftada zirvede
Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle üst sıralarda yer alan "Binbir Gece", ikinci hafta en çok izlenen program oldu.

Siz verir miydiniz?

KAYA ÇİLİNGİROĞLU:

Bir gecelik ilişki için bu parayı ancak parası çok olan salaklar verir. Ben bir kadına 150 bin dolarlık hediye alırım. Ama bir gece birlikte olmak için asla bu kadar para vermem. Niye vereyim ki? Zaten bu parayı alan kadın, erkeğin hayatında özel bir yeri yoktur.

KEREM ALIŞIK:

1 dolar vermekle 150 bin dolar vermek arasında hiçbir fark yoktur. Adamın çok parası vardır ve bir kadını elde etmek için hırs yapmıştır, bu parayı verir. Bu, genel ahlak yapısıyla ilgili bir durum. Yani erkeğine göre değişir. Ben hiçbir zaman o erkeklerden olmadım.

OKTAY KAYNARCA:

İşin içinde aşk varsa bir erkek her şeyini verir... Ama eğer aşk yoksa, bu bir hırs ve kafaya takma durumuysa 150 bin dolar biraz ütopik bir para. Fakat adamın 150 milyon doları varsa, 150 bin doları verir. Çünkü bu para onun için komik bir paradır. Bir de şöyle erkekler vardır, kafasına takmışsa, bunu hırs yapmışsa, çözüme ulaştırmak, kendini rahatlatmak amacıyla da bu parayı gözden çıkarır. Acıkçası ben de kafama takmışsam, bir şeyi ispatlamak ve kafamda bu meseleyi çözmek adına bu parayı veririm.

Peki siz ne düşünüyorsunuz??Çocuğunuz için bunu yaparmıydınız????

Allah büyük konuşturmasın ama asla yapmazdım.Yapanı da tasvip etmem.ne olursa olsun insanlar şeref ve haysiyetleri için yaşarlar ha 1 dolar ha 150.000 dolar.İnsanlar bedenlerini satarak yaşamamalı ve bu faaliyetten gelecek paranında hayrı olacağını zannetmem.

bir laf söylemek için çocuğunun durumunu, acısını gören bir anne olmak gerekir. o duyguyu yaşamadan bol keseden atmak hiç doğru olmaz bence. bu duyguyu bir erkeğin de ne kadar anlayabileceğinden emin değilim. o kadının neden onu yaptığını sadece yaşayan anlar diye düşünüyorum. onaylıyor muyum? hayır. ama... en önemli kısım işte o ama da gizli. anne değilim.

allah kimseyi o duruma getirmesin. allah hiç kimseyi evladıyla terbiye etmesin.

Ben de dahil hiçbir erkek bunu anlayamaz.

(bence durum çok ağır zor yapılacak hareket ağır) bu duruma sadece bu parayı bunun için verirmisin vermezmisine bağlamak kolay deil
içindeki şartlarla hafif oynayınca yaptıının anlamı çok deişio neyse bu şartlar altın da elemanın 150 000 dolar için bi gecelik teklifi yapması insanlık dışı bi durum bu şartlar altında

osiris_cemo' Alıntı:
Allah büyük konuşturmasın ama asla yapmazdım.Yapanı da tasvip etmem.ne olursa olsun insanlar şeref ve haysiyetleri için yaşarlar ha 1 dolar ha 150.000 dolar.İnsanlar bedenlerini satarak yaşamamalı ve bu faaliyetten gelecek paranında hayrı olacağını zannetmem.

+ 1903

Şerefsiz haysiyetsiz bir annem olacağına ölürüm daha iyi.
i32976_siyah.gif

Arkadaşlar biraz objektif düşünün kimsenin AİLESİNDEN birisinin böyle bişey yapmasını istememez...

Ama ANNEDE çocuğunun göz göre göre ÖLMESİNİ istemez.. Ona can veren kendisidir çünki..

Çocuğu için ÖLÜME gidenler var... !

saygılar..

Allah o duruma düşürmesin tabi ki ama bunLar hayatın gerçekLeri ve anneLik iç güdüLeri nasıL çaLışır bence bunu sorguLamak ve anLayabiLmek hiç bir erkeğin hakkı değiLdir tabi doğurgan oLmadığı sürece
ama tabiki işin birde diğer yönü var ki Siyahımın da dediği gibi Ahlaksız bir oLayLa annem hayatımı kurtaracaksa huzur-u iLahi de Allaha bir can borcumuz var gözümü kırpmadan giderim

bencede bu konuya tam bi yanıt bayandan gelir ama benim düşüncem insan şerefi namusu için yaşar

O duruma hic bir anne dusmesin fakat gercek bir Turk annesi boyle bir
teklifi kabul etmez, gercek bir Turk evladi da anasinin boyle bir sey yapmasina
izin vermez.. Diziyi takip etmiyorum ama duyduguma gore, kadin gidip isi
hallettikten sonra, babasi aramis ve ameliyat parasini verecegini soylemis.
Biraz sabretseydi belki hersey farkli olurdu..

Bence bir çocuğun hayatı ne kadar önemli ise insanın namusu şerefi de o kadar önemli olmalı... Konuyu herkes genel olarak değerlendirmiş..Evt yapardım yada yapmazdım cümlelerini görmedim yorumlarda...Kimse cesaret edip yazamamış..Çünkü insan bırak yapmayı yazmaya bile utanıyor..Madem bu kadar normal birşey olarak görüyorsunuz evet yapardım niye diyemiyorsunuz mertçe???
Bana sorarsanız ben yapmazdım..Çünkü o paranın çocuğuma hayır getireceğini hiç sanmıyorum..Allah bir şekilde o parayı çıkartırdı benden ..Sabır ve dua çok önemli...Allah Bir şekilde kapılarını açar..Dizide de öyle olmamışmıydı..Eski eşinin babası parayı vermeyi kabul etmişti..İşte bence bu deverede sabır araya giriyor...Ayrıca çocuğun ameliyattan sonra ne kadar yaşayacağınıda bilemeyiz..Ki ameliyat masasında kalırsa anne hem çocuğun acısını hemde kendi utancını çekecekti..Yaşasa da birşey değişmeyecek..Belki de çocuğunu her gördüğünde aynı utancı yaşayacak kendinden tiksinecekti..Sizi bilmem ama ben öyle hissederdim..

tebrik ederim Seni... (Belki de çocuğunu her gördüğünde aynı utancı yaşayacak kendinden tiksinecekti..Sizi bilmem ama ben öyle hissederdim..) olucak olan şeyde budur zaten...Her insan kaderini yaşar ve Allah bir türlü kuluna çıkış yolu verir,her zaman her şekilde Allah a sığınıp ondan medet ummalıyız.Bunlar komik şeyler zaten kimse bu kadar para vermez,versede biraz namusu için yaşayan bir insan böylesine Ahlaksız bir tekLifi kabuL etmez.yazın güzel varıcağı noktayı saptıyamıyorum , bayanlardan hiç yorum gelmemiş çünkü.

Bence bu film bir anlamda ahlaksızlığı meşrulaştırmaya çalışıyor...Ki çoğumuzun aklını kurcalamış bile....

geneLde tv izlemiyorum işyerinde sabahladıgımızda zorunlu tv izlemem gerekiyor yoksa uyuma imkanı var ve bu diziyi izleyen bir arkadaşımla sabahladık genel içeriğini anlattı falan , komik yani.Bizim diziLerimize senaryo bulamıyorlar artık ...Bir manken bulunur önce alınır on numara makyaj ,ilk on bölüm hazırdır kafada geri kalanlar da ite kalka ek senaryolarla devam ettirilir vs vs.beLirtmiş oLdugum gibi saçma sapan konular ana temadır her zaman ,bilmiyorum yabancı diziLeri takip ediyormusun sadece şu sıralar lostu izliyorum dvd üzerinden arkadaşım arşivlemiş hiç o dizide bizimkilerde ki gibi komik şeyler olmuyor adamlar oturuyorlar yazıyorlar sonra gösterime giriyor,yok hatunun cocugu hasta 15o bin $ lazım kime gitSe ne etSe aaa bu zengin iş adamı patronu ondan istesin o verir, ama ne iSter ? eLin gavuru biLe bizden ahLakLıymış gibi gösteriyor kendisini bizim haLimize bak :)

konu nereye varıcak bakalım :) gerçi kimse okumadı sanıyorum daha

excellency' Alıntı:
tebrik ederim Seni... (Belki de çocuğunu her gördüğünde aynı utancı yaşayacak kendinden tiksinecekti..Sizi bilmem ama ben öyle hissederdim..) olucak olan şeyde budur zaten...Her insan kaderini yaşar ve Allah bir türlü kuluna çıkış yolu verir,her zaman her şekilde Allah a sığınıp ondan medet ummalıyız.Bunlar komik şeyler zaten kimse bu kadar para vermez,versede biraz namusu için yaşayan bir insan böylesine Ahlaksız bir tekLifi kabuL etmez.yazın güzel varıcağı noktayı saptıyamıyorum , bayanlardan hiç yorum gelmemiş çünkü.

"bayanlardan yorum gelmemiş" diyorsun. beni erkek mi sandın. orada bunu "erkek anlayamaz" dememin sebebi daha önce bir başlık altında erkekler bu konu ile ilgili yorumlarda bulunuyorlardı. bunun üzerine erkek, hatta anne olmayan bu duyguyu anlamaz dedim ve hala aynı fikirdeyim. annelik duygusunu tatmayan, dünyaya getirdiği yavrusunun acısını görüp yaşamayan bir kadın dizideki kadının duygularını anlayamaz.

yine aynı kelimeyi tekrar ediyorum: allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin.

Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin.amin. çok özür dilerim ama sizin bir bayan oldugunuzu anlıyamamam dogal muhtemelen bu yazının oncesını okuyanlar da anlıyamıycaklardır.Ne ise konumuz bu değil ama eminim sizinde buna cevabınız hayır olucaktı ?

excellency' Alıntı:
Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin.amin. çok özür dilerim ama sizin bir bayan oldugunuzu anlıyamamam dogal muhtemelen bu yazının oncesını okuyanlar da anlıyamıycaklardır.Ne ise konumuz bu değil ama eminim sizinde buna cevabınız hayır olucaktı ?

rica ederim elbetteki anlamak zor.
kadının yaptığını onaylamıyorum. hayır derim...ama... dediğim gibi insan yavrusunu gözünden esirger ve canını hiçe sayar. bu nedenle kesin konuşmanın hata olduğunu düşünüyorum.

oyle bi durumda kimse ne olacagını bilemez

Geri