ahlaksız mesajlara müdahale

ErdemLiyiZ

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Gördüğü Ufak BiR Parlaklığa Gidiyor Hackhell de O
'Ahlaksız' mesajlara müdahale

28 Nisan 2007 Cumartesi 17:57
İran yönetimi, ülke içinde cep telefonları aracılığıyla gönderilen ''ahlaksız görüntülü mesajları'' engellemek için harekete geçti. Devlet televizyonun bildirdiğine göre, Telekomünikasyon Bakanı ile Kültür ve İslami İrşad Bakanı ve İran televizyonu genel müdürünün de üyesi olduğu Kültürel Devrim Yüksek Konseyi, cep telefonları aracılığıyla gönderilen ''ahlaksız'' mesajların engellenmesi için Telekomünikasyon Bakanına yetki verdi.

Konsey kararında, engellemenin yapılması için gerekli teçhizatın bir an önce temin edilmesi ve cep telefonlarındaki MMS hizmetinin ''kötü kullanımının'' önüne geçilmesi istendi. Televizyon haberinde, gönderilen iletilerin hangi teknikle engelleneceğine ve mesajın ahlaksız olup olmadığının nasıl belirleneceğine ilişkin bilgi verilmedi.

Çoğu internet sitesini engelleyen İran, cinsel içerikli sitelerin yanı sıra internetteki en büyük görüntü paylaşım sitelerinden YouTube gibi sitelere ulaşılmasına da izin vermiyor. İran'da, din adamları ve devlet yöneticileriyle ilgili yazılı, sesli ve görüntülü mesajlar, özellikle gençler arasında büyük ilgi görüyor.

kaynak:internet haber

millet gider aya bunlar napıyo ya nelerle ugrasıyo

insanların özel hayatına tecavüz. kim ahlaklı kim ahlaksız kime ne. Hiç değişemiceksin İran. Mollaların zihniyetinde çıkamicaksın

Heryerde İletişim Özgürlüğü Lazım Eğitim Şart...

iyi olup olmadigina karar veremedim

yasak oLan her zaman daha tatLı geLir ... kii bu yüzden daha da cazip geLiceği kanaatindeyim ..

+ özeL hayat denen bişey war ... ben istersem kendi resmimi çeker sewgiLime yada başka bi tanıdığıma yoLLarım .. ister çıpLak ister giyinik ... anadan doğmada yoLLarım kimeyi iLgiLendirmez ..

ama tabi iran bu nato mermer nato kafa !..

Yasaklar hiç bir zaman çözüm olmamıştır

Aydınlık Cumhuriyetimizin değerini bilmeliyiz.
Hele de burnumuzun dibinde böyle kötü bir örnek varsa....

Geri