ag uzerinen pc ye girme

yozay

New member
Reaction score
0
selam arkadaslar benim amacım aynı şirketteki paylaşıma acık ag daki kız arkadasımın pc sine girmek yani zaten c/belgelerim/d falan görünüyorda benim amacım en azından bi keylogger falan yerlestirmek yada en basiti sadece msn şifresini almak ama onun pc sine oturmadan yani kendi bilgisayarımdan arkadaslar bunu nasıl yapabilirim forumda cok aradım ama böyle bişi bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim

Öncelikle kişisel haklara tecavüz ediyorsun. En iyisi kız arkadaşına güvenmek zaten bir birinize sevgi saygı varsa rahatsız edici olayları birbirinize rahatlıkla söylebilirsiniz.
Ama bana kalırsa bu senin kız arkadaşın değil ve sen onun msn adresini almak istiyorsun. Böyle birşey isteseydin yardımcı olurdum :)

dur_yolcu' Alıntı:
Öncelikle kişisel haklara tecavüz ediyorsun. En iyisi kız arkadaşına güvenmek zaten bir birinize sevgi saygı varsa rahatsız edici olayları birbirinize rahatlıkla söylebilirsiniz.
Ama bana kalırsa bu senin kız arkadaşın değil ve sen onun msn adresini almak istiyorsun. Böyle birşey isteseydin yardımcı olurdum :)
şimdi arkadaşım öncelikle cevapladıgın için sagol.. ama gercekden ben msn sini falan istemiyorum yoksa bi daha nasıl yazarım msn den ona :) benim istediğim sadece sifresini öğrenmek ve bi listesine bakmak birde devamlı yazdığı bi kız arkadası var onun yazdıklarına bakmam lazım onun içinde ayarlardan ileti geçmişini sakla sekmesine tıklamam lagzım
eger arkadaslar böyle bişey varsa yardımcı olursanız cok sevinirim..

eywallah dostum hemen aratıyım bi forum da acıklaması falan varmıdır acaba..

dur_yolcu' Alıntı:

güvenmek mi bu devirde :eek:ha

yozay arkdaşım özelden msn ini at ordan konuşalım yardımcı olurum ben sana

Geri