Af Gündeme Geldi

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fenerbahçe'de Lugano'nun cezalı duruma düşmesi, Önder'in affını gündeme getirdi.

onder-affediliyor-mu.jpg

Teknik direktör Daum'un Antalya kampının son gününde dile getirdiği savunmadaki alternatifsizlik sözü ve Emre'nin "Ben olsaydım affederdim" şeklindeki desteği; Sportif direktör Aykut Kocaman ve yönetimi harekete geçirdi. Gökhan Gönül-Lugano-Bilica üçlüsünün tek alternatifi olarak Bekir görünürken, bir sakatlık veya ceza durumunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe savunması için Önder'in yarınki yönetim toplantısında affedilmesi bekleniyor.

Bütün arkadaşlarının affını istediği tecrübeli futbolcunun bu haftaki Sivasspor maçı için kadroya çağırılması bekleniyor.

Verilen cezadan sonra bugüne kadar gösterdiği tutum ve çalışmalarını hiç aksatmaması da Önder için olumlu gelişti.

BeyazGazete

İşte yanLışın üstüne yapıLan bir yanLış daha,Önder resmen affediLdi,bugün antrenmana çıkmış..

İşte yanLışın üstüne yapıLan bir yanLış daha,Önder resmen affediLdi,bugün antrenmana çıkmış..

Bence hiç te yanLış değiL. Bu kuLübe 6 yıLdır emeği oLan bir topcu.
yıLLardır yedek ve hiç sorun etmiyor.Görev veriLince de Layıkı iLe yapıyor.
iLk defa adı böyLe bir oLayLa anıLdı. Ve bunun affediLmesi için gerekLi krediye
sahip oLdugunu düşünüyorum. Hemde böyLe bir defans sıkıntısı oLan dönemde affetmek
en mantıkLısı. . .

Bence hiç te yanLış değiL. Bu kuLübe 6 yıLdır emeği oLan bir topcu.
yıLLardır yedek ve hiç sorun etmiyor.Görev veriLince de Layıkı iLe yapıyor.
iLk defa adı böyLe bir oLayLa anıLdı. Ve bunun affediLmesi için gerekLi krediye
sahip oLdugunu düşünüyorum. Hemde böyLe bir defans sıkıntısı oLan dönemde affetmek
en mantıkLısı. . .

zaten defans sıkıntısı oLduğu için affediLdi kara kaşına kara gözüne değiL.. f.bhaçe kuLübü aLışık bişi yapıp başa dönmeye.. :goz:

Denize Düşen Yılana Sarılır misali gibi bir şey yönetim sözünü yutmuş.

Geri