Advanced SystemCare 3 - Sildi Geçti!.. =)

RiSiLaC

New member
Reaction score
0
Forumun program bölümünden Advaced SytemCare 3 'ü indirdim ve bütün temizlikleri yaptırdım fakat, Sistem oyunları yok, ekran alıntısı yapan araç yok, windows defener yok.. şimdilik gözüme çarpan bunlar, bunları nasıl geri getirebilirim.

Windows Vista Ultimate X64

advanced systemcare 3 ile:durdurun
saka saka:D

sistem geri yukleme ile veya sistemi onarmak ile geri getirebilirsin

kolay gelsin

advanced systemcare 3 ile:durdurun
saka saka:D

sistem geri yukleme ile veya sistemi onarmak ile geri getirebilirsin

kolay gelsin

Temizliği yapmadan sistem geri yüklemeyi kapatmıştım :D (Şansa Bak)
Sistemi nasıl onaracam, vista CD'sinden mi? Güncellemlerim falan silinmezmi?
(Bide nasıl onaracam :D)

sistem geri yuklemeyi ne zaman kapattin,

senin icin sistem geri yukleme hakkinda kucuk bir yazi buldum:D,
bu saate yazmaya usendim acikcasi,

incele ve soylenen klasore bir bak ve nezaman geri donusum noktasi alinmis incele ve guvenli kipte sistem geri yuklemeyi calistir

Sistem geri yükleme Windows işletim sistemleri içerisinde XP sürümü ile gelen bir özellik. Sistemin hala çalışır olduğu durumlarda nispeten yaşanan ufak sorunların çözülmesi için kullanıcıların en büyük yardımcısı.

Sistem geri yükleme önemli sistem dosyalarının, kayıt defterinin (Registry) ve bazı program dosyalarının geri yükleme noktası oluşturduğunuz anda ki “görüntüsünü” alır ve bunları saklar. Gerektiği durumlarda bu noktalardan sisteminizi o anki duruma çevirebilirsiniz.

Sisteminiz geri yükleme noktalarını %Systemroot%System Volume Information klasörü içerisinde depolar. Bu klasör bir sistem klasörüdür ve gizlidir, görüntülemek için herhangi bir klasör içindeyken ;

Araçlar—Klasör Seçenekleri---Görünüm

Menüsü içerisindeyken

1- Gizli dosya ve klasörleri göster kutusunu işaretlemeli

2- Korunan işletim sistemi dosyalarını gösterme kutusunun işaretini kaldırmalısınız.

Ayrıca System Volume Information klasörü varsayılan olarak Administrator dahil tüm kullanıcıların erişimine kapalıdır.

Bu klasör içerisinde _restore{xyz} ismine benzer bir klasör göreceksiniz. Geri yükleme noktaları, her bir nokta için oluşturulmuş RP ile başlayan bir klasör içerisinde Snapshot klasöründe tutulur ve ayrı ayrı numaralandırılır.

Nasıl Geri Yükleme Yapabilirim?
Başlat/Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri Yükleme kısmından sistem geri yüklemeyi başlattıktan sonra:
- Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle'yi (zaten seçili değilse) seçin, sonra da İleri'yi tıklatın.
- Bir Geri Yükleme Noktası Seçin sayfasında, Bu listede bir geri yükleme noktasını tıklatın listesinde en son sistem denetim noktasını tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
- Geri Yükleme Noktası Seçimini Onayla sayfasında,İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme önceki Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır. Eğer yükleme başarılı olmuşsa "başarıyla yüklendi" şeklinde bir mesaj alırsınız. Eğer yükleme başarılı olmazsa başka bir gün ve denetleme noktası deneyiniz.

Eğer dönmüş olduğunuz tarihten memnun değilseniz ve eski hale dönmek istiyorsanız yine Sistem geri yüklemeyi çalıştırıp, Son geri yüklememi geri al'ı tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın. Geri Yükleme Geri Almayı Onayla sayfasında, İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme özgün Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.

Bilgisayarınızdaki Sistem Geri Yükleme özelliğini, masaüstünde Bilgisayarım simgesine sağ tuş yaptıktan sonra Özellikler kısmına girerek, Sistem Geri Yükleme sekmesinde yer alan Bütün Sürücülerdeki Sistem Geri Yüklemeyi Kapat şıkkını işaretleyerek tamamıyla durdurabilirsiniz.

birde burayi incele

onarimda bazen bazi bilgiler kaybolabiliyor, ne olur ne olmaz baska bir bolume at(yerel disk e.f.gibi:D),yani yedekle c de ozel bilgi kalmasin silinirse karismam:D

sistemi yeniden baslat
vista cd-dvd' sini dvd-cd/rom tak ve bu dvd-cd' den boot et, kurulum dosyalarini guncelledikten sonra sistem neyapmak istiyorsunuz diye soracak,onarimi sec (veya r tusuna basiniz) diye bir yazi gelecek ve basip sistem dosyalarini yenileyecek

kolay gelsin

Hani ilk mesajında Advanced SytemCare 3 ile demiştin yaa.
Programda geri yükleme seçeneği varmış. :durdurun
Yaptığı işlemleri geri alabiliyormuş. :biggrin

İlgilendiğin İçin Sağol. :goz: (Benim salaklığım :durdurun )

programda var ama tam hatirlamiyorum,
sistem geri yukleme noktasi olusturup mu yapiyordu (bunun icin,senin ayarlaman lazim)
yoksa;
yaptigi islemleri mi gei aliyordu net hatirlamiyorum
eski surumlerini kullanmistim:D
sonra "tune up utilities pro" ya gectim

yani nerden baksan iki sene oluyor:D

kolay gelsin

hatta programı ilk kurup açınca sizin için sistem yedeği alabiliriz öyle bişey diyodu

Geri