adulta bakanlar

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
hepiniz yanacaksiniz,
yapmayin boyle seyler, izlemeyin bu filmleri, nefsinize hakim olur

tobe tobe tobe sanane lam :) istersek her türlü fantezili filim izleriz, gizli kamera çekeriz, yatak odası basarız :D sanki sen hiç yapmadın :p

hahahah sabah 5 de kopardın beni hahah :D sen şindi imammı oluyorsun ol bakalım :) sana bi hh camisi açalım sevabına ordan vaaz ver heheh :)

elen hevesim kaçtı yaw alemsin yaw:D

1-bu geyik amaçlımıydı?öyleyse burda işi ne?

2-Bu dini içerikli bi msj..yasaklandı zannediyordum!!!

3-!!sabahın kötünde nerden esti?

ifrit sabah sabah kırdın geçirdin beni.. :) ya arada bakıyoruz 24 saat orda değiliz ki.. :) sokağa çıkıp karıya kıza mı sulanak.. daha mı ii :)

theozy' Alıntı:
ifrit sabah sabah kırdın geçirdin beni.. :) ya arada bakıyoruz 24 saat orda değiliz ki.. :) sokağa çıkıp karıya kıza mı sulanak.. daha mı ii :)
100....000 işte bu süper neden adultda olduğumuzu açıklıyo..!:D:D

aha girecektim girmiyorum :(
bizi mahrum ettin ifrit adulttan :)

Walla benim girmediğim tek yer orası...

Arda bi uğrarım chamfer ve x neler yapmış die.Ama sırf kontrol amaçlı yannış anlama:p:p:p

ifrit abi ben eğitim amaçlı giriyorum öğrenmek için yani ilerde lazım olcak

ifrit sana katılıyorum ama sen gel antalyaya burda ne din kalıyor nede iman adamı delirtiyorlar :Dbiz burda yanıyoruz birde cehennemde yanacağız bitmez bizim çilemiz be dostum..:)

durduk yere aklıma getirdin baq zaten uzun zamandır girmiyordum bi bakıyım chamferle x-files ne yapıyorlar :p bi kahve içip geliyim.

bende gizli çekimlere karşıyım,
elin .ropusu izleyin diye, bile bile film çekmiş, o izlenir ama :)

sabah sabah noldu ifrit . bi kahvaltı falan yap kendine gel :D

uykucu senin girmene girek yok imzanda bi saniye gözden kaçmış orda accık görünüo dikkatli bakarsanız

Geri