aDuLt yabancı FiLmLer Mod Adayı =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canım kardeşim bu konuyu açmakla geç bile kaldın....benim burda olmamın tek nedeni,SEN-FOFER VE KARMALİZMA'Dır...karakterinle,paylaşımınla we de biz sömürücülere ayırt etmeksizin TEŞEKKÜR ETMEN senin benim gibi bir sürü hayran kitlesi oluşturdu.ve de hatırlarsan bir çok kez sana konularında hep yazmıştım..MOD olmayı hak ettin paşam diye..seni ben yolda görsem tanımam.burda tanıdım seni.ama ki;seni harbiden çok sewdim paşam.tekrar ediyorum......SEN-FOFER VE KARMALİZMA için burdayım.çok iyi kalpli ve harbi adamlarsınız üçünüzde...diğer paylaşımcı arkadaşlardan özür diliyorum bunu yazdıklarım için..onları tenzih ediyorum..yolun açık olsun büyük ustacım.herşey sana feda olsun..sen ne yapıyorsan yakışır sana...

aklıma geldi bişey anlatim hemen....KURTLAR VADİSİNDE LAZ ZİYA YI GEÇMİŞ BÖLÜMDE BİR ZAMAN,YENİ EMNİYET AMİRİ OLAN BİR AMİR LAZ ZİYAYA EKİP YOLLAR EVİNE.(DAMADI ÇAKIR SÜLEYMAN İÇİN İFADE ALMAK İÇİN)..LAZ ZİYA ŞAŞIRIR EMNİYETİN YOLUNU TUTAR.VE DER Kİ ''SEN YENİ MÜDÜRSÜN GALİBA.SEN BENİ TANIYOMUSUN MÜDÜRRRRRRR'' MÜDÜR İÇTEN BİRAZ TIRSAR TABİKİ..''HAYIR TANIMIYORUM.TANIMAM MI GEREKİR ZİYA BEY'' DER..LAZ ZİYA TEKRAR ONA ''MÜDÜRRRRRRR BENİ TANIMAYANI MÜDÜR YAPMAZLAR..HAYRETTTT.SENİ KİM MÜDÜR YAPMIŞ BURAYA''....Lafı şuraya getircem...seni tanımayan adult bölümünü tanımıyordur,bilmiyordur siteyi...anlıyorsun demi..

bence kesinlikle hal ediyorsun Çünkü En çok cevaplana göre sıralandığında senin ilk 10 1den fazla konunla karşılaşıyorum..

hem bölüm modu seni yanında görmek istiyor hemde paylaşımların ve bilgi birikimin ortada...forever +++

Adult dışında upload yapmayacaksan

benim konularımı kitlemeyeceksen

benim konularımı güncelleyeceksen

neden oLmasın dai :)

şaka bi yana,o ßölümü hak ettiğini düşünüyorum ve yeterincede hakimsin bölüme ki bunuda sabahLara kadar bölümden çıkmadan orada geçior vaktin hep :)

oLumLu [+1987]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri