Adult Sİte Şİfrelerİ BÖlÜmÜne Mod Adayiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahaha ağlama lem değş meğiş dedik ama alıştık biz bu avatara be abicim işin aslı ahaha

ZEBANİ' Alıntı:
Yawww şimdi benim yüzünden tartışmayın :( tamam istemiyorsanız olmayız sonunda ölüm yokya mod dediğiniz şey dostluktan önemli değil dark zaten başta erken diye belirtmiştim ama son karar siz arkadaşların canınızı sıkmayın zaten avatarım yüzünden canım sıkılıyor bu konuyu açmasaydım kimse avatarıma laf söylemezdi :) :) :)

o bolumde modlugu coktan hakedıyorsun ben sadece becerıksız ortıme laf atıyorum :cool:

yahu bölümle bir alakam yok ama genede modlugun hayırlı olsun zebani :) o bölümde mod olsanda benim girebilcem bölümlerdede baslıklar açarsın ama dimi :p

hayırlı olsun arkadaşım başarılarının devamını dilerim..

walla mod olsan iyi olur 1 haftaya kadar şifrelere ihtiyacımız olacak :)

şimdiden tebrikler tabi bi aksilik çıkmazsa solaris ZEBANİ yi mod yapacam derken bizim kini silmeyesin :)

AngeL' Alıntı:
yahu bölümle bir alakam yok ama genede modlugun hayırlı olsun zebani :) o bölümde mod olsanda benim girebilcem bölümlerdede baslıklar açarsın ama dimi :p

Melek yenge aha sen bu avatarıma destek verdin yaaa :) şimdi canımı iste o nedemek senin istediğin konu olsun ama sen yinede bizim bölümlerden çok ama çok uzak dur çok pis yerler meleklere göre değil bak benim nickim niye zebani ve o bölümlerde cehennem ve bende kapıda kimse kaçmasın diye bekliyorum :)

Arkadaşlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekküler hepinizi çok seviyorum umarım HACKHELL içinde hayırlı olur daha mod olmadım ama

sanırım ortı yıne becerememıs yıldızlardan kısmış 3 yıldızlı moderatormu olur :)
iş başa düştü...

bi el at sen zebaniye Dark :p yanlı$ anlama yani yıldız meselesine...

hayırLı oLa zebani...

EUEHEUH HAYIRLI OLSUN DOSTUM
DARK ABI KOLAY GELSIN SANADA :) NE DEMISLER COCUGU GONDER PESINEDE SEN GIT :p:)

mod. olmuşsun ama yıldızlarını nereye sakladın yaw...mütevazi olmak açısından yıldız takmıyorsun ben anladım:)bu aralar mod. talepleri oldukça fazla hadi hayırlısı artık...Dark en iyisi herkesi mod yapsın ama o zaman da ben mod. olmak istemiyorum diye talepler olucaktır...şaka bi yana başarılar ne diyim;)

Ahada general oldum ALLAH tutduğunuz altın etsin :) ALLAH sizleri bildiği gibi yapsın yok galiba o burda söylenmemesi gerekliydi tşk arkadaşlar mod olacağız diye gül gibi avatarımızdan olduk :( aha bende bunun acısını sizlerden çıkarmazsam beğenenlere lafım yok o beğenmeyenlere gül gibi çocuğa nasıl kıydınız :(

3 yıldız neyine yetmiyor :) neyse bu seferlik böle olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri