adult mod adaylığı

xY_sCoRpIoN

New member
Reaction score
0
evet arakdaşlar önceleride bi kaç kere aday olmuştum ama biras daha uğraşmam gerektiği söylendi ve bende bunu yerine getirdim aramızda beğenmeyenler olabilir herkese saygı duyarım ama ben a.moderatörlük turk dult bölümüne yeterli paylaşım yaptıımı düşünüyorum ki bu demek deildirki mod olduktan sonra paylaşım yapmıcam + - görüşlerinizi bekliyorum bu görevi gerçekten içimden gelerek istiyorum şimdiden herkese teşekkürler

Ne derece etkili olur bilmem ama.. +∞ =)

. +1

dostum harbiden çalışıyon bence hak ediyon bendensana +1905

şahsen adult ta takılmasamda online süren güzel,(msnde saolsun rhaat bırakmıyo :):))
bölümün moderatör ihtiyacı var ise benden +1

Bence De Verdin Resimler Cokkkkk Güzel Sonuna Kadar HAkediyosun :)

tühhhh lam ben goyacaktım adaylığımı .ehehehehe
hayırlısı olsun dostum +++++++

<<<<<<<<<<<<<<<<<++++++++++++++++1967>>>>>>>>>>>>

938BG17.png

Bir önerim Var

Şu an 1820 üye on-line gözüküyor ama senin konuna gelen cevap sayısı 7.
mod. adaylığı için ayrı bir oylama bölümü açılması bence çok iyi olacak madem bizlerin oylarıyla seçilip yönetime sunuluyorsa herkesin oy kullanması gerekli ama cevap yazan kişi sayısı çok azzzz

fofer' Alıntı:
Şu an 1820 üye on-line gözüküyor ama senin konuna gelen cevap sayısı 7.
mod. adaylığı için ayrı bir oylama bölümü açılması bence çok iyi olacak madem bizlerin oylarıyla seçilip yönetime sunuluyorsa herkesin oy kullanması gerekli ama cevap yazan kişi sayısı çok azzzz

Dostum öneri yeri burası diil.....

Öneriler ve Şikayetler bölümüne yazabiirsn.....
Sadece konuyu açanla ilgili yorum yapsan + yada - yönde ??

Turk Adult Bolumune Asistan Mod Olabilecegini Dusunuyorum

Ama Ilerde Mod Olmak Icin Onyargili Tutumundan Vazgecmelisin

+1

kardesim...oranın modlugu en cok sana yakısır diyorum...fazla takılamasamda foruma(dersler var :)) senin oradaki paylasımalrın gozume carptı...benden sana tam destek +1

adult ile alakam yok ama senin orda mod olmam çok iyi olur senin uzmanlık alanın ne de olsa :D

sonuna kadar desteğim var sana

orası sana yakışır kardeşim +1

++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ihtiyaç varsa

Dostum Hakediyorsun Piştin Kıvama Geldin Denebilir +1 :)

Geri