adult hakkında

Baulive

New member
Reaction score
0
merhabe ben fazla kulanan biri değilim istenizi ama artık devamlı burdayım
ama rahatsız olduğum konu adult bölümü işyerinde açamıyorum bu yüzden formu ..
tabiki adult kulanıcılarına saygım var bende giriyorum belli zamanalarda lakin hiç olmazsa yeni mesajlar açıldığında adult mesajlar gözükmese olurmu diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum teşekkür edrim saygılaR sunarım

muhahahaha çok güsel yaa :D

O zman sende adulta gırmezsın olur bıter...

sadece sırketteyKen ılgılendıın baslıklar altından baksan daha ıı olur..

adult gorunmuyo ya zaten en altta ne alaka :)

ciao' Alıntı:
adult gorunmuyo ya zaten en altta ne alaka :)
yeni mesajlara tıklayınca diyorum en alttamı çıkıyo ozman

Anti' Alıntı:
Sanırım arkadaş başlıklardan rahatsız oluyo adulta girmemeyi düşünmüştür heralde
işte kasdetmek istediğim bu yeni mesajlarda gözükmemesi mümkünmü bunu sormuştum

Anti' Alıntı:
Sanırım arkadaş başlıklardan rahatsız oluyo adulta girmemeyi düşünmüştür heralde

O zamn ben yanlıs anlamısım..Soryy..

Ole bı alternatıf oldugnu sanmıorum arkadasın istedigi seyın

tşekür ediyorum ilgilenenlere

fatihtaskale' Alıntı:
yeni mesajlara tıklayınca diyorum en alttamı çıkıyo ozman

yenı mesajları ana sayfadan takıp edersenız bır sorun yasamazsınız sırkette oldugunuz zamanlar yenı mesajlar kısmına degılde ana sayfadakı son konular kısmını takıp etmenızı onerırım

arkadaşım sonuçta burası bir site ve olmasıda normal bu yüzden seni kimse yargılayamaz ki.

ahmetcan1983' Alıntı:
arkadaşım sonuçta burası bir site ve olmasıda normal bu yüzden seni kimse yargılayamaz ki.
olmasına karşı değilim ya bunu kastedmedim ben
muhakkakki yargılayamaz ama şirkette birinin o tür mesajları görmesi ki iş saatlerinde
uygun bir durum olmaz
teşekür ediyorum arkadaşlar sağolun

bak yine dediğim konuya geldi . ben diyorum ki dark_angel öyle bi sistem çıkarmalı ki kontrol panelinde adultu kapatabilelim . yani isteyenler adult u açık tutar , istemeyenler de kapalı tutar ve sitede dolaşırken hiçbir şekilde adult gözükmez

Uzunefe' Alıntı:
bak yine dediğim konuya geldi . ben diyorum ki dark_angel öyle bi sistem çıkarmalı ki kontrol panelinde adultu kapatabilelim . yani isteyenler adult u açık tutar , istemeyenler de kapalı tutar ve sitede dolaşırken hiçbir şekilde adult gözükmez

solerqen ne qadr qolay dmy :) onu yapmaq ichn bütün uyelerin statuslerini düsenlemeq lasım.. yane ayrı bir gurup yonetimi.. Vb de bunu yapmaq biras s0r bishe en asndan 40Bİn üyenin olduu bir f0rumda bashqasının yasdıı bir eqlenti qurup risqe atmaq :S s0rbence.. Dark'ında bu qonuyla ilgileneceq waqti shu sıralar olduunu sanmıorm achqcası sunucu vs.vs. derqen adam uyuyamadı bile :D ama sanrm hershey bittiqden s0nra gelishtrilebiliceq bishe gby görünüo..

Geri