Adult da Herhangi Bir bölüme Mod Olmak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EsRaR_CasH

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar

Adult Bölümünde Herhangi bir Bölüme Yabancı Resim Film yada Türk Resim Film Bölümlerine Mode Olmak İsityorum.Paylaşımlarıma Bakabilirsiniz

Teşekkürler

EVET ARKADAŞIM ANTİ YE KATILIYORUM BU KADAR ACELECİ OLMA BENCE
+daha teşekkür sayına bi bak sen başkalarına teşekkür etki digerlerininde paylaşımlarını begendigini kanıtla derim ve biraz sabırlı ol ok :)

foruma hiç bir katkın olmamış diyemem ama, nerdeyse hiç teşekkür etmemişsin bu beni senin hakkında kararsız bırakıyor, daha ileride olabilir..

react0r' Alıntı:
foruma hiç bir katkın olmamış diyemem ama, nerdeyse hiç teşekkür etmemişsin bu beni senin hakkında kararsız bırakıyor, daha ileride olabilir..

gerçekten her zamanki gibi doğru izlenim reactor dostum..+10000

senin elin hiç teşekkür butonuna gitmezmi dostum bence daha çok erken birazcık daha paylaşım..

Peki Arkadaşlar Nasıl Uygun Görürseniz Ne diyelim

walla motto adultta iyi gidiyorsun baya dikkatimi çekmeye başladın ama birazdaha paylaşımlarını yükseltirsen iyi olur mesaj sayın daha yeterli değil bence ama şunu unutma buşekil devam edersen benim desteğim herzaman var sana :)

erenay_e' Alıntı:
walla motto adultta iyi gidiyorsun baya dikkatimi çekmeye başladın ama birazdaha paylaşımlarını yükseltirsen iyi olur mesaj sayın daha yeterli değil bence ama şunu unutma buşekil devam edersen benim desteğim herzaman var sana :)
erenaya katılıyorum valla nedim :D:)

sağlam paylaşımların var hakkını yememek gerekir....reactor kardeşimin değindiği konu çok önemli nedeni ise kendi konuların dışındaki konularda gezinmediğin imajı veriyor ki mod olan kişi bakabildiği her konuya bakabilmeli diye düşünüyorum...senin aldığın teşekkür oranı ise verdiğin adult paylaşımla çok fazla artabiliyor teşekkürü en fazla çeken konu adult...bir başlık açınca en az 5-10 teşekkür geliyor...başarılar dilerim çalışmalar güzel arkadaşım;)

Arkadaşlar Öncelikle erenay-e ve mavernick arkadaşlara tşk ediyorum.Ama şunu açıklama gereği duydum ben sabah 08:30 ile 18:00 arasında sürekli online ım ve 3 hafta gibi kısa bir sürede 5 gün online ulaşabiliyorsam forumda geziyorum demektir.Ayrıca Mesajlarıma bakarsanız 5 tane hariç hiç bir tanesinde tşk ellerine saglık yada güzel olmus devam et gibi mesajlar yok mesajlarımın hepsi paylaşım hepsi ama Account açılış tarihime bakarsanız anlaşılır zaten.Ancak tşk konusunda sanırım haklısınız arkadaşlar.

Ben Paylaşımlarıma devam edeceğim.

Herkese İyi Çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri