Adult İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Tüm kullanıcılarımızın dikkatine;

Hackhell Forum içerisinde Yerli (Türk) Resim, Video, Gizli Çekim paylaşımı kesinlikle yasaktır. Ayrıca Yabancı Adult bölümümüzdeki 12-10-2006 tarihli Sabit Duyuru Başlığımızda (bknz.Duyuru Başlığı) belirtilen 18 yaş altı video, resim, link vb... metaryallerin forum içerisine gönderiminin yasak olduğunu ve yukarıdaki bu 2 maddeye uymayan kullanıcıların forumdaki konuları , mesajları ve üyeliklerinin haber verilmeksizin silineceğini ve bu üyeler için tarafımızca savcılığa suç duyurusunda bulunabileceğimiz hakkımızı saklı tuttuğumuzu bilmenizi isteriz..

Almış olduğumuz bu kararların hackhell'in suanki çizgisinde ve gelecekteki hedeflerine ulaşabilmesinde olması ve uyulması gereken kurallar olduğunu tahmin ettiğinizi ve bu kararları saygı ile karşılayacagınızı ümit eder tüm üyelerimize iyi forumlar dileriz...

bence de cok iyi olmus böyle
tesekkürler usta

bu uzun zamandır
sitelerden kaldırıldı
bizde de zamanı gelmisdi..
BiLgi için saoL.

Yerinde bir karar olmuş. Eğer Hackhell tehlikeye girecekse komple kapatalım. Veya konu açma moderatör onaylı olabilir.

Bu kararın Hackhell'in çizgisini, geleceğini ve ufkunu genişleteceğini düşünüyorum ve alınan bu kararın Hackhell için - bir avantaj değil, daha düzeyli kullanıcılar ile birlikte + avantaj getireceği düşüncesindeyim
Hackhell dünyasına hayırlı olması dileği ile

tam isabet diye buna denir banlanmaktan kurtulduk yaw

yerinde bi karar olmuş
hemde
yabancı olduğu belli olan 2-3 resimlik bir mesaja 500 tane teşekkür gelmesi gibi saçmalıklar olmaz bundan sonra

Çok önemli ve yerinde bir karar..

iLeride işimize cok yarayacak bir karar..cok isabetLi..

bu kararLa ne kadar iLerisini düşündüğümüzü ve sonuna kadar en büyük oLacağımızı
herkese tekrar ispatLamış oLuyoruz..

en başını biLen biLir..bazı alışkanlıklar zararsızdır... :p

tebriqs dark..mutLuluklar tekrar..=)

Çok doğru ve yerinde bir karar tebriklerr..!!

muratbjk' Alıntı:
yerinde bir karar, en güzeli adultu komple kapatmak...
KompLe Kapanırsa İşimizden oLuruz oLm :durdurun

Ünlüler kalkmasaydı bari. Bu giden bölümlerin yerini doldurabilecek bölümler açılmalı..

Ünlü resimleri
Tv Capture vs vs. gibi

Ünlülerin bir sakıncası olmaması lazım.

İyİ Mİ Oldu KÖtÜ MÜ Bunu Zaman GÖsterİr
TÜm Kullanicilardan Ayni DÜzeyde Adult PaylaŞim Bekleyemeyİz
Yalan Yok Ben Takiliyordum Konuda AÇiyordum Ama Bu Yenİ Durum Hackhellİ BirakacaĞim Manasina Gelmİyor
En Baba Forum Sİtesİ Bu
Mİlletİn Çektİrmekten UtanmadiĞi Resİmlerİ Ben PaylaŞmaktan Ve Bakmaktan Neden Utanayim
BulacaĞiz Artik Yenİ Bİr BÖlÜm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri