Adsl

zuiden

New member
Reaction score
0
Merhaba . Ben Ekim 22'de TTNET ADSL [ 4 gb ] paketi aldım .

Ekim Ay'ı : 2.133.582.472
(1,987 GB)

Kasım Ay'ı: 3.783.759.507
(3,524 GB)

Bu 2 ay'ın toplamı 4 gb'ı geçerse faturam fazla geliyor öyle değil mi ?
Bide son ödeme tarihleri her ay'ın son haftasımı oluyor?

son ödeme tarihi sen ne zaman istersen ama birşey belirtmediysen 18 25 arası olur...

Kotra aşımında belirtilen mb baŞI ÜCRET ALINIR...

ekim ayı içinde acıldıgı için ekim ayı için ayrı bir fatura kasım ayı için ayrı bi faturan olur

yani kasımda 4 gb kullanım hakkın var...

Faturamı dün ödedim . 45 YTL ödedim.
Kasım'da 4 gb kullanma hakkım var m m m . (3,524 GB) . . . Daha 500 mb var o zaman . Son gelen kayıt zamanı da bugun . Bugun 400 mb daha kullansam bı sorun olmaz öyle değil mi ?
Bide bu ay'dan sonra sadece tek bir ay olcak . Yani Aralık'ta limit 4 gb. Ocak'ta limit 4 gb.Ay'ın 22 sinde kayıt oldugum ıcın 10 gun bir aydan , 22 gunde bir aydan olmayacak yani ?

Keşke 22'sinde Değilde Ay Başı Abone Olsaydın,
En Azından Bu Tür Sorular Kafana Takılmazdı Paşa Paşa 4GB Limitli Tarifeni Kullanırdın.
Gerçi 22'sindede Olsan Birşey Değişmez 8 Günde 4GB Nedir Ki Altından Girer Üstünden Çıkarsın. :)
İnternetini Peşin Kullanırsın Ay Sonu Faturanı Yatırırsın (18,30) Tarihleri Arası.

Ekım 22'de kayıt oldum .
Kasım 28'de faturamı yatırdım . 45 TL . Son odeme tarıhıde 25'lerıymıs .
Ben bundan sonra her zaman 2 ay'ınkınımı hesaplayacagım ? Kasım - Ocak beraber . Ocak Şubat beraber vs . Yoksa Aralık ayrı , Ocak ayrı , Şubat ayrı vs. mı olacak?
.

Ekım 22'de kayıt oldum .
Kasım 28'de faturamı yatırdım . 45 TL . Son odeme tarıhıde 25'lerıymıs .
Ben bundan sonra her zaman 2 ay'ınkınımı hesaplayacagım ? Kasım - Ocak beraber . Ocak Şubat beraber vs . Yoksa Aralık ayrı , Ocak ayrı , Şubat ayrı vs. mı olacak?
Pek kullanmıyorum net'ı zaten ya .Sadece messenger .

İlk Kayıt Olduğun İçi Böyle Olmuş,İki Faturayı Birleştirmişler Herhalde.
Bundan Sonra Normale Döner Her Ayın Sonlarına Doğru Düzenli Olarak Gelir Faturan.

Hmm artık tek ay olacak yani .
Mesela önümüzdeki ay Aralık . Aralık ay'ında , Ocak ay'ında , Şubat ay'ında vs. 4gb'i geçersem fazla gelecek değil mi ?

Tefarruatlara neden takılır kalırsınız bilmemki .. Alın bi sınırsız paket , kafanıza göre takılın .. Karşı komsu güya ucu diye 4 gb limitli aldı .. Her ay 50 den aşşa ödemiyor en sonunda oda sınırsıza geçti ..

Geri