adsl yardım alcamda

areasa

New member
Reaction score
0
beyler ben internet cafeden ag kablosu ile internet cektim yalnız baglantılarda kopukluk oluyor ayda 15ytl veriyom ama hat etmiyor verdigim parayı o yüzden adsl den cekmek istiyorum ama 29ytl oda ben 13 yaşındayım harçlıgım 15ylt ye internete yetiyor ama bu cafedende hiç iyi baglantı olmuyor bende adsl alıp apartmanda paylaştıryım dıom adsl hızı 256 3 kişi payalşıcaz hız nasıl olur cafeden cektigim internetin hızı 128

sizce

kopuk kopuk 128
veya
kesintisiz 256 3 kişi li

hangisi daha iyi cevaplarınızı bekliyorum

valla 3 kişi 256 ya aynı anda girerse çok yavaşlama olur...sen 13 yaşındasın muhtemelen online oyun oynayacaksın. oyüzden 128 kullanman daha iyi olur diyeceğim ama kopuk kopuk isede oyun oynayamazsın..En mantıklısı 256 oluyor..Yavaş ve sürekli bağlantı...

saol kardeş yavaş olsun ama kesintisiz olsun

benim bağlantım burda 256lık ama 4 kişi sömürüyoz interneti... online oyun da oynayabiliyorum... ama arkadaşlar girmediği zaman nete... ama onlar olmadığı zaman internet süper oluyor. tavsiye ederim... zaten internet cafeden online oyun oynayamıyorsun pek... mesela countere cafeden bağlantı çok kasar pc ni... en iisi sen 256lık bağlantı al....

Geri