ADSL Tarife değişimi

ugurkirmizi

New member
Reaction score
0
Arkadaslar herkes limitsizden limitliye gecis yapıyor ancak ben tam tersini yapmak istiyorum 3 ay evde olmayacagım icin ADSl hattımı kapatıp tekrar actırma olmaz herhalde.Ben de limitli yapıp daha az odemek istiyorum 3 aylıgına.
Telefonla halledebilirmiyim bir de ek ucret vercekmiyim bunun icin?

firma ttnet se ttnet in sitesinden online işlem şifresi alarakta yaparsın ama yapacağın işlemi, geçeceğin tafifeyi iyi seç seçtikten sonra altına inemezsin ve 1 aymı ne başka tarifeye geçemezsin. kolay gelsin.

tarife degisimi yapılırken genelde sozleşmelerde
"6 ay boyunca tarifeyi tekrar değiştirmeyeceginiz"e
dair vaadde bulunuyorsunuz. sözleşmeyi dikkatli
okuyun, gözden kacırdıgınız bir yer olmasın.

Limitsiz i limitliye indirmek icin bayilerden , ttnet sitesinden online işlemler merkezi şifreni yazip tarife degisikli bolümünden yapabilirsin Her ay icin 1 kere tarife değişikligi yapma Hakkın var Bence
TTnet (444 0 375) Arayarak daha doğru bilgi Alabilirsin..

Arkadaslar herkes limitsizden limitliye gecis yapıyor ancak ben tam tersini yapmak istiyorum 3 ay evde olmayacagım icin ADSl hattımı kapatıp tekrar actırma olmaz herhalde.Ben de limitli yapıp daha az odemek istiyorum 3 aylıgına.

Eğer TTNET İle 24 Aylık Anlaşman Varsa İptal Ettirsen Bile Aynı Parayı Yatırırsın,
Anlaşman Yok İse İptal Ettirebilirsin Tekrar Açtırmak İçin Bağlantı Ücreti Olarak 24 TL Ödersin
3 Ay Boşuna Para Yatırmana Veya Tarifeni Değiştirmene Gerek Yok.

ttnette hat dondurma olayı var 3 aya kadar hattını dondurabilirsin:durdurun

tarifem 24 aylık 6 ay indirimliydi indirim bu ay doldu.dondurma islemi yaplıyosa guzelmis...

dostum tarife değişikliğini ayın başından yap çünkü senden limitsizin ücretini ve limitli ne kullandıysan toplam parasını alıyorlar ikisinin ücretini bir tahsil ediyorlar

Tarife değişimlerinizi ayın son günü yapın.

İlk 6 ay kampanyalı aldıysanız tarifenizi değişebilirsiniz. Kampanya süresince değişim yooktur Telekomda. Diğer şirketleri bilmem.

İptal ettireceksen eğer Kampanyalı almışsın;
-Yaptıklarımı indirim miktatarını senden alırlar. (6 ay indirimin var 49 Liralık interneti sana 35TL'den verdi mesela aradaki 14TL'yi 14x6=84 alır yani.)
-Modem aldıysan parasını sende alırlar. (Kablolu 60TL Kablosuz 125TL (Marka ve model farkı yok fiyatlar sabit))
-Aktivasyon ücreti var 24TL onuda sana tamamlatır parasını alır.

Yani Modemli ve Kampanyalı bir interneti iptal ettirmek 150TL civarı veya üzeri bir paraya mal olur.

Hat dondurma olayını bilmiyorum. Varsa onu araştır ve onu yap daha mantıklı gibi duruyor ismine göre. Ama şunuda unutma onada para verirsin Telekom'un millet isoymakta üstüne yok çünkü.

Öğrenciysen şöyle yap; Memleketine gidince evinde internetin yoksa eğer Ev telefonunu kendi üzerine al ve interneti oraya nakil yaptır.

bence kapattır vadofone nın artık gunluk ınternetlerı cıktı onlardan alman daha cazıp ben sahsen ttnetı kapattırdım sozlesmem bıttıgı ıcın harıl harıl arıolar dıger oparatorler

arkadaslar bugun gittim konustum dedi ki internetin sınırsız sınırlı yapamazsın yani alt tarifeye gecemezsin.
Size sunu sormak istiyrm aklıma takıldı.İnterneti başka ile taşımak istiyorum orda internet var ama iptal ettiricem ve 3 aylıgına bu interneti oraya tasıyacagım.Peki sabit ev telefon numaram değişecek mi?

Geri