Adsl PaylaŞimi Çok Lazimmm..

bayvolk

New member
Reaction score
0
sLM ARKADAŞLAR adslle int e bağlanıyorum.Evde 2 bilgisayar var biri laptop ben laptoptanda int e girmek istiyorum ama desktop pcde 1 ethernet çıkışı var bunu paylaştırmanın en kolay ve ucuz yolu nedir acaba?bu arada modemim airties RT102 şimdşden tşk.

arkadaşım senin modeminde 1 tane ethernet çıkışı var herhalde dizüstü bilgisayarında da ethernet çıkışı varsa bir tane hub alırsan işini görürüsün sanırım

Modemimi ethernetle bagladım desktop pcye ancak modemimde bir de usb cıkıs var acaba usb cıkısını da laptop a baglasam int e baglanabilir miyim?Bu arada hub ile switch in ne işe yaradığını açıklayacak arkadaş varsa çok sevinirim

Eğer onuda bilmiyorsan kendini bulunduğun yüksek bir yerden aşağı at...
iki bilgisayrı birbirine bağlıyor

alfie46013' Alıntı:
Eğer onuda bilmiyorsan kendini bulunduğun yüksek bir yerden aşağı at...
iki bilgisayrı birbirine bağlıyor

bilmemek ayıp değil. senin gibi böle yapanlar olduğu sürece insanlar soru sormaktan çekinecekler ve bilgisiz kalacaklar. sen prof. mu doğdun san ki!!! :mad: :mad: :mad: :Sopa attı gene sigortalar baq, kafa 1500 zaten!!!

CEWaP

:) Arkadasım ben gereken açıklamayı yapayım sana : Senin modeminde dedigin gibi bir adet ethernet bir adet de usb çıkısı bulunmakta desktop un ethernet den baglysa bi tane de usb kablo alırsın ve laptop unu da oradan baglarsın.. Aynı olayı bende kullanıyorum su anda.. sana kolay gelsin ..:vur

zoece Arkadaşım çok teşekkür ederim.işimi hallettim slfie 46013 gibi insanlar olduğu sürece kimse bişey öğrenemez ztn forum sitelerini amacı da bu değil mi?

zoece nın de dedıgı gıbı usb yı laptop a ethernet i desktop a ya da usb yı desktopa ethernetı laptop a baglarsın olur bende de airties rt 102 var ve 1 laptop 1 desktop var :)

Geri