adsl kullanıcı adı ve şifresi

d_theater

New member
Reaction score
0
arkadaşlar elimde sınırsız adsl sahibi birisinin kullanıcı adı ve şifresi var.

bu benim ne şekilde işime yarayabilir?
o nette değilken ben onun kullanıcı adı ve şifresiyle girip download yapabilirmiyim?
yada o netteyken de yapabilirmiyim bunu?

cevaplar için şimdiden teşekkürler...

benim de var ama olmuo telefon attı o kullanıcıya ait olması gerekir

kuzenim giriyor ama onunla da konuşmuyoruz şuan.başka bilgi verebilecek olan?

aynı bölgde olmanız lazım diye biliyorum

türk telekomun aynı dslam bölgesinde olman lazım

aynı bölgedeyiz zaten.iki sokak aşağımızda oturuyo :D peki nasıl kullanabilirim bunu açıklayabilirmisiniz biraz?

eğer telefonunda adsl sinyali yoksa kullanamazasın bir işe yaramaz..

tahmini olarak 1.5 yıl kadar önce bu mümkündü. Telekom engelledi yani artık mümkün değil

evet arkadaşım artık mümkün değil telekom adsl sinyali yolluyor senin hattın da bu sinyal olmayacağından dolayı o şifre ve kullanıcı adı bi işine yaramaz belki hacker oldum şifresini kullanıcı adını çaldım diyerek hava atabilirsin tek bu :D

BU soru şuna benziyo ev telefonu numarasını bildiğin bi kişiye nasıl zarar veririm :) onun numarasından arama yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl olur demekle aynı şey .... :D:D:D

tesebbus bile etme tavsiye etmem kapına dayanırlar ya 1 saat sonra yada bir ertesi gun

Şifreyi deiştirirsen o kullanıcı modeme reset yaptıktan sonra bi daha internete bağlanamaz ...

dün bana yaptıkları gibi :vur

aman ne yapcan ki günaha girme boşuna hemmümkün değilmiş :D

o günler eskide kaldı tt gözünü açtı artık yook öle bişi...

bu konuda da benim söyleyeceklerim bundan yaklaşık 4 ay önce bir bir arkadaşın modemindemi yoksa bağlantısındamı sorun var diye kontrol ederken kullanıcı adı ve şifresi ile aynı ilçenin sınırları içinde; kendi modemime girdim tabi başka bir tlf numaralı adsl çalıştı. demek oluyormuş. yukarda arkadaş demiş 1 saat sonra kapına dayanırlar veya yarın diye bence öyle bir durum olmaz taki karşı taraf internete giremeyip adsl müşteri hizmetlerini aradığı zaman ancak ortaya çıkar. O sizde bir hırsız gibi adamın yatmasını bekliyeceksiniz :)

arkadaşlar elimde sınırsız adsl sahibi birisinin kullanıcı adı ve şifresi var.

bu benim ne şekilde işime yarayabilir?
o nette değilken ben onun kullanıcı adı ve şifresiyle girip download yapabilirmiyim?
yada o netteyken de yapabilirmiyim bunu?

cevaplar için şimdiden teşekkürler...

peki düşün bakalım,tırnağından-boğazından ayırdığı parayla internet alıyor.sen ise onun hakkına giriyorsun..

KUL HAKKINDAN KORKMUYORMUSUN?:eek:

Ya senin şifren benim veya başkasının elinde olsa idi?:goz:

girme bu işe sıkıntı açar başına bırak etme download nolur sanki

tek kelime yeter bizi bu hallere düşüren telekoma kafam girsin.....

Geri