ADSL İlgili Bir Sorum Olacak...[ 8 MB Kampanyası ]

akmannnnnn

Banned
Reaction score
0
Ben suan 1 Mb limitsiz adsl paketi kullanıyorum. Ayda 49 TL geliyor. Şuan bildiğiniz gibi TTnet adsl hızını artırdı. 8 Mb hıza kadar internet sağlıyor. Ben 8 Mb Sınırsız [ 15 GB ile sınırlı nasıl sınırsızsa ] paketine geçmek istiyorum. Adsl paketimi değiştirdiğimde aylık ödediğim miktar değişir mi ? Ek bir ücret alınır mı ?

TTnet'e mail gönderdim saçma sapan soruyla alakası olmayan bir cevap gönderdiler. TTnet'in sayfasından ücrete baktım gerçi 49 TL ama sizde bu konuda ayrıntılı açıklama yaparsanız sevinirim.

Hayırlı Forumlar.

15 GB 'i geçmiyorsan aylık yada o civarda indirme yapıyorsan geç 49 lira ödersin.. 15 GB'î geçersen 512k baglantı ile baglanırsın saniyede 52 kb indirirsin en fazLa.

Fiyat Değişmez yalnız 15 gb indirme yaptığın zaman şu an kullandığın 1 mb internetin yarısını 512 kb hıza düşmüş olarak devam edersin ay sonuna kadar telekomun yaptığı hangi iş düzgün zaten sana düzgün mail göndersinler

15 - 20 GB Civarı download yapıyorum bu da demek oluyor ki her ayın son haftası çıldıracağım. Ben bu 1 MB Hızla deliriyorum zaten 512 Kb ile PC'yi camdan aşağı atarım herhalde. :mad: :mad:

Yorumlarınız için tesekkürler arkadaslar iyi geceler.

15 - 20 GB Civarı download yapıyorum bu da demek oluyor ki her ayın son haftası çıldıracağım. Ben bu 1 MB Hızla deliriyorum zaten 512 Kb ile PC'yi camdan aşağı atarım herhalde. :mad: :mad:

Al benden de o kadar .

Kardeş;
yatmadan önce 3 kulhü,1 Elham okuduktan sonra

TELEKOMA KAFAM GİRSİN diyorsun ve iyi bir uyku çekiyorsun :durdurun:durdurun:durdurun

ben geçtim hız max 4850kpbs çıkıyor arkadasta ise hep 7000 küsur. hızdada pek bi fark yok sadece download hızı bazı sitelerde (hepsinde değil) 650kb ı buluyor. çoğu sitede yine aynı 80-90kb.

Ben geçtim arkadaşlar,15 gb kota olayı tamamen caydırma amaçlı söylenmiş bişey kesinlikle hız düşmüyo 22.4 gb download yapmış olmama rağmen :) Hız konusundada vaad edilen kadar olmasada artış var gene.Normalde 100kb/sn olan hız 220-250kb/sn oldu ama sitelere göre değişiyor,mesela bi siteden program indirdim 768kb/sn yi gördüm.Bence aylık 49 TL ye değer.

Ben geçtim arkadaşlar,15 gb kota olayı tamamen caydırma amaçlı söylenmiş bişey kesinlikle hız düşmüyo 22.4 gb download yapmış olmama rağmen :) Hız konusundada vaad edilen kadar olmasada artış var gene.Normalde 100kb/sn olan hız 220-250kb/sn oldu ama sitelere göre değişiyor,mesela bi siteden program indirdim 768kb/sn yi gördüm.Bence aylık 49 TL ye değer.

Arkadasım Simdi beni 8 Mb'ye geçmeye zorlama yhaf. :D

Gerçekten öyle birşey yoksa bizde geçelim yahu. :)

arkadaşım ben geçtim ama banada geçirdiler resmen.... hattın kaldrırp kaldırmadığı olayı varmış... yani her hat 8 mbps yi kaldırmıyomuş... iyi güzel aradık 444 0 375 i nerden öğrenicez dedik hattımızn kaldırıp kaldırmadığını türk telekoma gidin sorun dediler ii dedik gittik türk telekoma biz nerden bilelim dediler arayın 444 0 375 onlar sistemden bakar hattınızın kaldırıp kaldırmadığını... kafa buluyosun benimle dedim kavga ettik adamla ve kadınla.... tamam dedim istemiyorum 8 mbps 1 e çevirin dedik 'beyefendi 1 ay içinde 2 değişiklik malesef yapamıyoruz' dedi başlarım böyle işe dedim.... mübarek ayda insanı günaha sokuyolar.... yani hızım aynı değişmedi 1 mbps sanırım 45 tl ymiş 8 mbps 49 bu ay bitince dönücem tekrar 1 e....

Bulunduğunuz Bölgedeki hatların 8 mbps yi destekleyip desteklemediğini Telekomdan öğrenmeden geçmeyin arkadaşlar,desteklemiyorsa daha kötü duruma düşersiniz haberiniz olsun :D

Bulunduğunuz Bölgedeki hatların 8 mbps yi destekleyip desteklemediğini Telekomdan öğrenmeden geçmeyin arkadaşlar,desteklemiyorsa daha kötü duruma düşersiniz haberiniz olsun :D

Modeminiz yanabilir mesela :D Ben downlaod yaparken 860kb/sn yi görünce modemden dumanlar çıkıyo :p

Hiç tavsiye etmem

Bizim burda Alt yapıyı tamamen değiştirdiler. Büyük ihtimalle destekler. Ben TTnet i arayıp yinede bilgi alayım

eğer tek kullanıyorsan ve aylık 15gb'yi geçmiyorsan aylık 2.5tl ek ücret ödeyerek 15gb limitsiz pakete bir telefon ile anında geçebilirsin

hiç geçme arkadaşım ben geçtim 15 sonra iptal ettirdim cunku 3,5 lira fark ekleniyo bi de 8 mbit i her yer desteklemiyo ornegin ben izmir eşrefpaşa da oturuyorum burasını 4mbit destekleyebiliyolarmış!!!

Geri