ADsenseyi Kırdım

rollin

New member
Reaction score
0
Mrb arkadaşlar adsense'yi kırmanın tek bir yolu var!

oda 50 kişi birleşip en aşa web sitenize karşılıklı tıklamak bir sayfa oluşturacağız
herkez ad-sense sini kendi sitesine koyucak

misal

www.abc.com
www.abcd.com
www.basdsad.com

gibi 3 arkadaş war diyelim
herkez arkadaşının sitesini bilicek
günlük giricek
herkez birbirinin sitesine tıklıcak
ee nolucak
50 kişiyse 50 click alıcak

Bence en iyisi blog
en çok kazandıran neden mi?
çünkü gösterimi az olur
click çok olur
size tavsiyem
bi grup kuralım
:D

Grubuma dahil olmak isteyen arkadaşlar
varsa

[email protected] mail atsınlar
görüşelim

mail adresi vermek yasak,kuralları okumanı isterimi.....

hileleri sen bilmiyorsun dostum ulaş bana sana öğretiyim istersen

junkmail' Alıntı:
hileleri sen bilmiyorsun dostum ulaş bana sana öğretiyim istersen

Eminim bilgilerini herkez merak ediyordur bizlerle paylaşırmısın biliyorsan ?

rollin dostum pm at goruselim

frame kullanmak ta bir yolu diye biliyorum arkadaşım 3 günde google adsense ten baya miktar para kazanmıştı =)

Adsense asla hile yemez :) Yer de paranı ödemeden banlar :)

onla ugraşmaya gerek yokki. siz hiç adsense hesabını za girmeyin yeter sadece belli bi makinada girin yoksa 1000 defa da tıklasanız yine yiyo :) bana ilk uyarı gelmişti sonra hesabııma girdiğimi unutup reklama tıkladım :D sonra 70 dolar güme gitti :(

Herşey bu kadar basit olsaydı şimdi en ufak bi site açan adam google kadar zengin olurdu. Bu işlerle hiç uğraşmayın. Çünkü google sizden daha zeki. İstediğin kadar Ip değiştir. Google senin makinenin bazı kodlarını hafizaya kaydediyor. Sonra direk Banned...

mac adresini kaydediyor yanılmıyorsam o da değişmeyen bi adres =) adsense i 1-2 kez kullandım onda da en fazla 18 $ kazanabildim =) bıraktım bende hehe

hiç bi şekilde google hile yemez sen grup kurarsın o reklamın tıklandı zevkini yaşar bakmışın 99 dolar 100 doları göremessin banlanırsın google yayıncısından parayı çatır çatır alır sen kalırsın ortada :)

Geri