adsense neden hala beni kabul etmedi sizce

sixo_05

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yaklaşık 4 ay oldu hala kabul edilmedim sizce neden sitem
http://www.kristalmobilya.tr.gg :vur

Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.

diye yazı çıkıyor hala lütfen yardım edin yoksa sitem müsayit değilmi şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

Evet önceden 1-2 haftada cevap geliyordu. Benimde sitem 1,5 haftadır açık ve cevap gelmedi? Neden cevap yazmıyorlar anlamıyorum...

:) arkadaşlar okadar kolay deil hitiniz yüksekse erken olabilirde geç alıyorlar

orada birkaç gün dediğine bakmayın öle arkadaşlar varkı 6-7 ay bekliyorlar ben 1,5 aydır bekliyorum daha kabul edilmedi

:) arkadaşlar okadar kolay deil hitiniz yüksekse erken olabilirde geç alıyorlar

orada birkaç gün dediğine bakmayın öle arkadaşlar varkı 6-7 ay bekliyorlar ben 1,5 aydır bekliyorum daha kabul edilmedi

Aynen :goz: Adtech , ReklamStore , Ad.HepsiBurada.Com En Azından Kabul Edilene Kadar Bunları KuLLanın...

Adsense free sitelere reklam vermez :)

Adsense free sitelere reklam vermez :)

Veriyor ama Güzel Hitin Olursa...Temiz iş Yaparsan :gulumseCocuk:

Arkadaşlar yaklaşık 4 ay oldu hala kabul edilmedim sizce neden sitem
http://www.kristalmobilya.tr.gg :vur

Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.

diye yazı çıkıyor hala lütfen yardım edin yoksa sitem müsayit değilmi şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

Ayrıca Arkadaşım.. ad.Hepsiburada reklamlarından bir sayfada 3 tane den fazla olmamalıdır.7 tane koymussun

Veriyor ama Güzel Hitin Olursa...Temiz iş Yaparsan :gulumseCocuk:

Ayrıca Arkadaşım.. ad.Hepsiburada reklamlarından bir sayfada 3 tane den fazla olmamalıdır.7 tane koymussun

tr.gg sitelerine vermiyor diye biliyor blogcu vs buralara veriyorda :saskin

Benimde yaklaşık 2 yıldır onay bekliyo tr.gg sitesinden :) 6 ay ilgilendim sonra bıraktım.

Geri