Adsense banı

Adalente

New member
Reaction score
0
Sitem Adsenseden banlandı Banımı nasıl açtırabilirim ?

Vala bilgisi olan varsa söylesin ama benim tek bildiğim banlanınca bi daha açılmıyormuş saçma(adam sanki siteyi ömrünün sonuna kadar mı alacak belki bi sene sonra düresi dolacak ve satacak veya kullanmayacak

Vala bilgisi olan varsa söylesin ama benim tek bildiğim banlanınca bi daha açılmıyormuş saçma(adam sanki siteyi ömrünün sonuna kadar mı alacak belki bi sene sonra düresi dolacak ve satacak veya kullanmayacak

evet dediğin gibi bir daha sitenin banı açılmıyor. Ama saçma olduğuna katılmıyorum çok mantıklı bu işten hakkıyla para kazanan kişilerin emeğini çalıyor hile yapanlar.

Sanırım Sitenin ADını Değiştirmen Lazım..

Bu konuda yanlış bilgi sahibinisiz arkadaşlar google siteyi banlamaz google banladığı sizin adsense hesabınızdır aynı siteye farklı bi isimle (site ismi deil başvuru yapan kişi ismi) reklam alıp para kazanabilirsiniz. hile yapmayan herkes google dan sitesinin hitine göre belirli miktarlarda parayı kazanabilir yıllarca

Adsense'den ban'landıysan o ban artık açılmaz, kalıcıdır... Hesab bakiyende kaç USD var ise onlarıda almaşansın ban'lanmakla bitmektedir!...

Geri