Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vala bilgisi olan varsa söylesin ama benim tek bildiğim banlanınca bi daha açılmıyormuş saçma(adam sanki siteyi ömrünün sonuna kadar mı alacak belki bi sene sonra düresi dolacak ve satacak veya kullanmayacak
Vala bilgisi olan varsa söylesin ama benim tek bildiğim banlanınca bi daha açılmıyormuş saçma(adam sanki siteyi ömrünün sonuna kadar mı alacak belki bi sene sonra düresi dolacak ve satacak veya kullanmayacak
evet dediğin gibi bir daha sitenin banı açılmıyor. Ama saçma olduğuna katılmıyorum çok mantıklı bu işten hakkıyla para kazanan kişilerin emeğini çalıyor hile yapanlar.
Bu konuda yanlış bilgi sahibinisiz arkadaşlar google siteyi banlamaz google banladığı sizin adsense hesabınızdır aynı siteye farklı bi isimle (site ismi deil başvuru yapan kişi ismi) reklam alıp para kazanabilirsiniz. hile yapmayan herkes google dan sitesinin hitine göre belirli miktarlarda parayı kazanabilir yıllarca