Adsense İçin Bir Web Sitesi Yapalım Ve Kazanmaya Başlayalım

Partizan

New member
Reaction score
0
Hazırda varolan web sitelerinizden para kazanmak için sitenize Adsense reklamları koyabileceğiniz gibi, sırf bu amaçla yaratılmış Adsense odaklı siteler de oluşturabilirsiniz. Hatta çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz Adsense odaklı bir sitenin, yıllardır hizmet veren başka sitelerinizden çok daha fazla kazandırdığını bile görebilirsiniz.

Adsense odaklı site hazırlarken kesinlikle içi boş, hiçbir faydalı bilgi ve içeriğe sahip olmayan, laf salatasıyla dolu anlamsız sitelerden bahsetmiyoruz. Aksine böyle bir teşebbüs Google'ın hesabınızı kapatması ile hazin bir şekilde son bulur. Bu yüzden oluşturacağınız sitelerin insanların gezmekten rahatsız olmayacağı, faydalı birşeyler bulabileceği bir içeriğe sahip olmasına dikkat etmeliyiz.

Adsense ile para kazanmayı hedeflediğimiz bir site hazırlarken izleyeceğimiz adımlar şunlar:

a) Pahalı anahtar kelimeleri belirleyin
b) Arama motorları için optimize edilmiş, iyi içeriğe sahip sitenizi oluşturun
c) Adsense reklamlarını maximum tıklamaya ulaşacak şekilde sayfalarınıza yerleştirin
d) Sitenize trafik sağlayın.

pahalı anahtar kelimelere örnek verebilirmisiniz

doktor hastalık medikal . programlar . haber siteleri ile ilgili magazin siteleri mp3 indirten legal site ler ( mesela şarkı sözü sitesi yap ) arkadaşlık olabilir ama en fazla medikal içerik verio . işle ilgili . makine parcaları mesela . sonra avukat . buna benzer aklını kullan kim daha fazla para kazanıosa . sen de ona Göre yap :) dişci mesela bir otur 2 şıkşık bir tıktık ver 100 ytL :)

abi ingilizce ve türkçe site arasında dağlar kadar fark var. ingilizce bi site yap. bi site vardı benim. hem ing hem de tr. ing böşümüne gelen ziyaretçi, tıklama herşey tr nin onda biri filandı ama kazandırdığı para 5 katından fazla.

verdiginiz bilgiler guzel ama bunlar standart bilgiler...

pahali kelimeler nedir...
arama motorlarinda optimize nasil olur vs gibi bilgiler vermis olsaniz daha iyi olacaktir sanirim...

Emeginiz icin tesekkurler

bilgileri için sağolsun,ben de sinir oluyordum mesela 5 tıklama var 0,05 $ gelmiş..hiç gelmese daha iyi :)

Geri