adrese teslim Linux Ubuntu

TuRK_BoY

New member
Reaction score
0
https://shipit.ubuntu.com/login

forumda aradım ancak gözüme çarpmadı (umarım gözümden kaçmamıştır) işinize yarayabilir diye düşünüyorum. ben 2 sefer istedim gönderdiler. hatta son istediğim sefer arkadaşlarımda istediği için 30 adet istedim adamlar onuda gönderdi. ancak tek sorunu biraz uzun sürede gelmesi. umarım işinize yarar. iyi forumlar

Hep merak etmişimdir.
Bu şekilde eline cd ulaşan var mı?

ilginç gercekten

ilk gördüğüm zaman banada ilginç geldi. şansımı denedim bir adet istedim gönderdiler. bana asıl ilginç olanı ikinci sefer istediğimde oldu. adamlar 30 adet hiç üşenmeden gönderdiler bende arkadaşlara dağıttım. :victory

ben sırf eğlence olsun diye istedim harbiden gönderiyolar istiyosanız resmini buraya koyayım :D

ben iki tane istedim geldi.. biri 64 bit'lik.. ama beğenmedim...gözünü seveyim backtrack'in...

aaaaa das a asddd

aaaaa das a asdddd

dsvsvssvsdvsv sdv

dsvsvssvsdvsv sdv

aaaaa das a asdddasda

aaaaa das a asdddasda

aaaaa das a asdddßßßßßßßßæ@ßss

xczxxxxxxxxxxxz xz

777777777 777

777777777 777

8888888888888888888888888888

99999999999999999999999999999999

assssssssssssssssssssssss

walla ben 2 kere istedim birinde 32bitlik birinde de server olanini adamlar gonderio hemde cok gusel bi kargolama ile kirilmasin die ozenle cewrelenmis o diyil adamlarin gonderirken odedigi para da war kargo sirketine bize ise bedawa gelio helal olsun diorum kargo sirketi tam belirttiniz adrese getirio ewde diyilseniz posta kutusuna koyuyolar kargo sirketide Express yada TNT kargo isteyin dursun kullanmasaniz bile bigun lazim olabilir(harici HDD kafa atar RAW a doner falan Ntfs sisteminiz ozaman bu cd den calisio ya extradan kurtarabiliosunuz hdd yi cunku 200GB gitmisti RAW oldu kurtardim bunla)

ha bide artik uzun surede gelmio sitesinde 8-12 haftaya kadar dio sizi uyario ama 2 haftada elinizde artik

Geri