adres title'lındaki yazıyı nasıl değiştiriyoruz?

hun

New member
Reaction score
0
Benım forumun adresinde başlıktan sonraki VBulteing yazısını nasıl sileceğim acaba bir türlü silemedim.Hosttaki arkadaş yazzılımda bir yere gizlemişler herhelde dedi ama.Şimdiden teşekkür ederim.Çünkü bu soumun cevabınıda alacağımdan artık o kadar eminim ki. :)

problemını bı prıntscreen (resım) ekleyerek anlatırsan daha ıı olur tam olarak nereyı sılmek ıstedıgını anlayamadım cunku.

Resİm

İlginizden dolayı teşekkür ederim.Ne zamandır ekleyemedim resmi.
hachel9ga.png

resımde farenin okunun bulundugu hackhell yazan yere ne isim veriyoruz title degilmiydi. :eek: Yanlış biliyorsam özür dilerim çok utandım şimdik.Şimdi benim orda site adından sonra VBulleting yazıyor admin kontrol panelınde sadece degıstırebıldıgım ön baslık oluyor.Daha sonra orda görunmesede sanırsam kodlardan gelen bır sekılde _Vbulleting yazısı cıkyor sonunda.Google dada o seklı ıle cıkıyor.Bunu heralde sıstem ıcınden bır yereden degıstırıcem ama nasıl.İlgilerinizden dolayı şimdiden minnettarım sizlere.

soru

Şimdi söyle açıklamaya çalışayım.Senin bana anlatığın gibi yapıyorum orda bir sorun yok sagol.Lakin mesala benim yolladığım resimde Hackhell forum-Microsoft ınternet explorer yazıyor benımkınde ıse ben senınn dedıgın yere hıc yazmama ragmen VBulletın yazısı cıkıyor.mesela hackhelın tıtlesınde aslında Hackhell forum-Microsoft İnternet Explorere yazması gerekliy ken dusunkı sıstemden bır Vbulletıng yazısı gelıyor tıtle ve soyle oluyor Hackhell forum-VBulletın-Microsoft İnternet Explorere işte bende bu oluyor.Bende bu senın dedıgın yere yazmadıgım halde yınede tıtleda cıkan o VBulletın yazısından kurtulmak istıyorum.

admincp >vBulletın secenekleri > Site İsmi / URL / Bağlantı Detayları

Burda Forum ismi yazan yere ne yazarsan title da o gozukur.. (Boş bırakma orayı yoksa title da vbulletin cıkar)

olmadı

Ne yaparsam yapıyım önce oraya yazdıklarım cıkıyor istediğim kadar uzatıyım o yazıyı sonunda hep-vbulletın yazısı cıkıyor :eek: sanırım benım bırde ıyı bır turkce yama bulmam lazım tesekkur ederım ılgınıze

Geri