Adobe Photoshop CS4 - Portable | Tek Link [ RS]

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
9k0b3o.jpg

Profesyonel görüntü düzenleme standartı ve Photoshop dijital görüntü işleme hattının lideri Adobe Photoshop CS4 yazılımı, isteyebileceğinizden fazlasını sunuyor. Devrim yaratan yaratıcı araçlar olağanüstü sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Benzersiz uyumluluğu sayesinde Photoshop’u kendi çalışma şeklinize uydurabilirsiniz. Ve daha etkin düzenleme, işleme ve dosya yönetimi ile sizi yavaşlatacak hiçbir şey bırakmıyor.

rar pass:
KnockOut

http://rapidshare.com/files/157710738/Adobe_Photoshop_CS4_-_Portable.KnockOut.7z

not: dosyayı çıkartabilmeniz için aşağıdaki 7zip dosyasını inidiriniz..

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ (800 KB)

arkadaşımm saolasınn güzell paylaşımm ama keyleri benimm bilgisayar kabull etmiyor nedenini öğrenebilirmiyim bana özel msj atarsan sevinirim paylaşımın için tşekkür ederimm...

Eline sağlık ama bu programı her açtığımız zaman ya şifre girmemiz gerekiyor ya da interneti kesmemiz. Buna bir çare bulamazsan yaptığın iş beş para etmez

indiriyom ama bukadar küçük boytu olması şaşırdım dım haa neyse iyise tşk ederiz :D

Ne şifresi ben anlamadım bişey.
Teşekkürler. Program tıkır tıkır çalışıyor.

beyLeR yaRumLar cok qüSeL ama ben nedN downland ı qöRemiyoRm biRiniz yaRdmcı oluRsa cok sewiniRm

elinize sağlık mükemmel küçük boyutlu olması çok hoş teşk..

Geri