Adobe Creative Suite 3 Web Premium kur yardım......!

zeusmk

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar, Adobe Creative Suite 3 Web Premium kurmaya çalıştım. ilk etapta msn ve internet explorer'i kapatmamı istedi. msn'yi kapattım. ama internet explorer'i neyaptıysam kapatamadım. bağlantı kablosunu bile çıkardım. olmadı. msconfig yaptım yine kurulum kapatmamı istedi ctrl + alt gr +del yaptım işlemlerden kapatmaya çalıştım yine olmadı. internetle entegre çalışan bütün programları kapattım hala "internet explorer'i kapatın" diyor. kullandığım explorer 7.0 ve 1 gb ram kullanıyorum. bunu nasıl kurabilirim lütfen yardım. burda cevaplarsanız veya mail atarsanız sevinirim. tşk

[email protected]

bu programı nasıl kurabilirim ?

kimseler yardımcı olmayacak mı ?

benim de firefoxa bisey oldu,kapanmıyor gorev yoneticisinde [ctrl alt del] devamlı gorunuyor. ben de 3-4 gundur adobe programları kuruyorum tek tek. her seferinde firefoxu kapatın diyor. gorev yoneticisinden kapatıp hemen "tekrar dene"ye basıyorum adobe setupunda. firefox biraz sonra yine aciliyor ama adobe kurulmaya baslamıs oluyor firefox acilana kadar.

velhasil benim varsayılan tarayıcı firefox,gorev yoneticisinden 10-15 sanıyeligine de olsa tamamen kapanıyor. ama ie7 windowsa entegre oldugu icin tamamen kapatmak firefoxa gore daha zor olabilir. sana tavsiyem varsayılan tarayıcıyı degistirip [firefox,opera falan yap] pcyi tekrar baslatıp oyle denemen.

[sendeki ie7 nin devamli arka planda calisması olayının nasil basladigini hatırlıyormusun? mesela nero 8 ultra edition yukledikten sonra olabilir mi? ya da k-lite mega kodec pack in son surumunu yukledikten sonra? ]

arkadaşlar hala bu explorer'i kapatamıyorum. lütfen yardım edin.

bendeki sorunu buldum sendeki de aynı mı bi kontrol et istersen. c\windows\system32 nin icini arastirirmisin winsock32 diye bisey gorucek misin. gorursen hemen sil.

"wsock32.dll" diye bir dosya var. "win" değil "wsock32.dll" ayrıca bir de "winsock.dll" bahsettiklerin bunların hangisi ? wsock32.dll ? winsock.dll ? hangisi.
ve sen internet exploreri kapatıp adobe cs3 ü kurabildin mi ?

"wsock32.dll" diye bir dosya var. "win" değil "wsock32.dll" ayrıca bir de "winsock.dll" bahsettiklerin bunların hangisi ? wsock32.dll ? winsock.dll ? hangisi.
ve sen internet exploreri kapatıp adobe cs3 ü kurabildin mi ?

wsock32. onu siliceksin.

peki bu sistemde bir sorun yaşatmasın format atamam bunun yüzünden. ve sen adobe cs3ü kurdan mu hiç. ?

peki bu sistemde bir sorun yaşatmasın format atamam bunun yüzünden. ve sen adobe cs3ü kurdan mu hiç. ?

1.ve 2. resim saglıklı bir windows sistem 32nin icinde konustugumuz dosyaların hangilerinin oldugunu gosteriyor. burada olmayan dosyayı siliceksin.

3 .resim de adobeyle ilgili sorunun cevabı.

cevap vermedin son olarak ? peki bu sistemde bir sorun yaşatmasın format atamam bunun yüzünden. ve sen adobe cs3ü kurdan mu hiç. ?

cevap vermedin son olarak ? peki bu sistemde bir sorun yaşatmasın format atamam bunun yüzünden. ve sen adobe cs3ü kurdan mu hiç. ?

ustte 3 tane resim var. acilmiyorsa sayfayı yenile,yine gorunmuyorsa baska bir tarayıcıyla gir.

bu arada edit: ilk yazdıgım dogru. winsock32 olucak benim silip kurtuldugum ve bu soruna yol acan sey. kararsız kalıp [hepsi birbirine benziyor winsock-wsock32-winsock32] googledan winsock32 diye arattim. bundan muzdarip sadece biz degiliz baskaları da benzer sorunlar yasamıs. eger yanlıs dll yi sildiysen soyle aynısını bulup gonderiyim.

Geri