Adnan Polat'tan derin mesaj!

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray Başkanı Adnan Polat dün Yönetim, Disiplin ve Denetleme olmak üzere bütün kurullarla Ada'da gövde gösterisi yaptı.

adnanpolat-ttarena-31675_501.jpg

Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışı sonrası sıkıntılı günler geçiren Galatasaray Başkanı Adnan Polat, istifasını istediği 3 yönetici hariç dün yönetim kuruluyla 'aile yemeği' yedi. Polat ve ekibi Galatasaray Adası'ndan muhalefete "Yıkılmadık ayaktayız" mesajı verdi.

Galatasaray Ada'sı dün olağanüstü bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Başkan Adnan Polat, başta Disiplin ve Denetleme olmak üzere bütün Galatasaray'ın kurullarıyla Ada'da yemek yedi.

"Adnan Polat'la Ada'da yemekteyiz" iki önemli mesaj içeriyor...

Birincisi Başkan Adnan Polat, iki önemli icraatını başarıyla tamamlayıp, üçüncü aşamaya geçtiğini ilan etti. Artık Galatasaray'da birlik ve beraberlik zamanı...

İkincisi ise, Türk Telekom Arena'nın açılışı Polat için çok önemliydi. Galatasaray'ın yeni yuvası olaylı da olsa hizmete girdi. Yönetim içindeki muhaliflerin by-pass edilmesi de Galatasaray başkanının bir diğer başarısı oldu. Polat, Mehmet Helvacı'nın apoletini söküp, Işın Çelebi'yi ikinci başkan yaparak bu önemli operasyonu da tamamladı.

DERİN GALATASARAY'A MESAJ

Polat stat açılışı ve yönetim içindeki muhalifleri ışınlamanın ardından dünkü yemekle sarı-kırmızılı camiayı toparlanma operasyonunun da startını resmen vermiş oldu. Yemeğin bir diğer anlamı ise muhalefete, derin Galataaray'a ve ağır abilere "Yıkılmadım ayaktayım" mesajı vermekti.

KaynaK

Geri