Adnan Öztürk, Yeni Başkan Adayı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Adnan Öztürk, Galatasaray başkanlığına talip

Galatasaray'ın 27 Mart 2010 tarihinde yapılacak seçimli Olağan Genel Kurulu'nda, eski yöneticilerden Adnan Öztürk başkan adayı olacak.

AA'nın haberine göre, Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, 27 Mart'ta yapılacak Genel Kurul'da başkanlığa aday olacak.

Yarın 12:00'de Balmumcu Point Otel'de bir basın toplantısı düzenleyecek olan Öztürk'ün, adaylığını resmen açıklayarak seçim çalışmalarına başlayacağı bildiriliyor.

Adnan Öztürk Kimdir ?

fft1mm875259.jpg

27 Martda yapilacak olan konrede baskanliga aday olan Adnan Öztürk simdiden secim startini verdi.Yönetim kurulu listesini hazirlayan Öztürk i Point Otel de kendisine bir secim bürosu acti.Bundan anlasiliyorki Adnan Polat secimlere yalniz girmeyecek.Adnan Öztürk Kimdir ? sorusunun cevabini yazinin devaminda bulabilirsiniz.

özhan canaydın’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından sarı-kırmızılı camia hareketlendi.

bir kısım \”bu bir seçim manevrası olabilir, canaydın taktik yapıyor olabilir\” düşüncesine sahip olurken, daha büyük bir çoğunluk ise \”canaydın destek göremeyeceğini anladı ve çekildi\” yorumları yapıyor. adaylığını resmen açıklayan tek isim olan adnan öztürk’ün ise seçimi kazanacağı konuşuluyor. öztürk’ün camianın önde gelen isimleri inan kıraç, selahattin beyazıt’ın yanı sıra eski başkanlardan faruk süren’in de desteğini aldığı öğrenildi.

adnan öztürk, galatasaray camiasında son olarak ribery olayında ön plana çıkmıştı. ribery’yi türk futboluna kazandıran öztürk, daha sonra yönetimle sorun yaşayan ve sadece 137 bin euro alacağının ödenmemesi sonucu türkiye’den ayrılan ribery’nin kalması için büyük çaba sarfetmiş, fransız futbolcunun alacağının ödenmesi için devreye girmiş ancak yönetimin engeline takılmıştı.

logo_hp.png

Mevcut Polat yönetimi çok iyi şu an için... Bir kaç dönem daha Galatasaray'ın başında kalması gerekir... Özhan Canaydın dönemine yapılan yanlışlar bu yönetim de yapılmıyor ayrıca dünyanın yakından tanıdığı yıldızlar geliyor.. Galatasaray'ın Riva, Aslantepe, şirket birleşmesi gibi konular yakından takip ediliyor... Üstelik Adnan Sezgin dışında yönetim kadrosu da çok iyi... Özhan Canaydına 3 dönem veren kongre Polat'a da gereken süreyi vermelidir... Umarım seçimlerde iş liseli lisesiz kavgasına gitmez....

Adnan PoLat'ın Şu Anda Bende KaLmasından Yanayım, Takımı Kısa DönemLi BaşarıLara EndeksLemeden Uzun Dönemde Başarıyı KovaLıyor, GeLeceğe Bakıyor Herşeyden Önce, Bundan Önceki YönetimLeri De Gördük BiLiyoruz, Hepsi Sadece Günü Kurtarmaya ÇabaLıyordu, Adnan PoLat'ın Şu Anda Bitirmesi Gereken Birçok Projesi Varken Takıma İyice Isınmışken Yeni Başkanın GeLmesi Ortama Isınması, Aziz YıLdırım'ın Bir ZamanLar Dediği Gibi Bir Sözü Vardı, "İLk ZamanLar KLübü Yönetmeyi BiLmiyorduk, Bazı ŞeyLeri Sonradan Öğrendik UyguLadık" Sözünde OLduğu Gibi Adnan PoLat Bazı ŞeyLeri Öğrenmeye BaşLamışken Yeni GeLecek Başkan Bize En Azından 3-4 Sene Kaybettirecektir Buna Şu Anki Mevcut Durumda Hiç Gerek Yok, Şu Anda Ne Takım Çok Kötü, Ne De Başka Bir Kötü Durum Yok, Başkan DeğişikLiğini Gereksiz Ve GaLatasaray'a Zarar Vereceğini Düşünüyorum...

YanLış hatırLamıyorsam geçen seçimLerde de adaydı Adnan Öztürk..
Adnan PoLat ve kafiLesi açık ara tekrar kazanır.. HakediyorLar da.. Yönetimimizden memnunum.. Ufak tefek hataLar oLmuyor değiL ama o kdr oLur..

Adnan Öztürk adaylığını açıkladı

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Öztürk, Mart ayındaki kongrede başkanlık için Polat’ın karşısına çıkacak ilk isim oldu

89044_news.jpg

Galatasaray’da Mart ayında yapılacak kongre öncesinde eski yönetici Adnan Öztürk, Balmumcu’daki Point Otel’de düzenlediği bir basın toplantısıyla, başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı. Öztürk, üç yıldır görev için hazırlandıklarını, sürekli bir mali başarıyla desteklenen kalıcı sportif başarıları hedeflediklerini ve bu başarıları Galatasaray’ın bir spor kulübü olduğunu unutmadan, tüm branşlarda yakalamak istediklerini belirterek girdiği konuşmasında ayrıca Galatasaray Kulübü’nü geçmişten geleceğe üç dönemde değerlendirerek şu ifadelerde bulundu:

“1. dönem, Ali Sami Yen ile başlayan, binbir zorlukla ulusal başarı kazanıp milyonların gönlünü kazanan bir Galatasaray. Bu dönem 1995-96 yılına kadar sürdü. Bu dönem sonrasında biraz borçlanarak Avrupa'da önemli başarılar elde etmiş, dünya markası haline gelmiş, hepimizin gururu haline geldiği dönem yaşandı. Ben yaptığımız bu hareketi üçüncü dönem olarak adlandırıyorum. Bu üçüncü dönem olarak adlandırdığım bölüm içinde, iki sene içinde banka borçlarını tamamını kapatmış, diğer borçlarını dünyadaki başarılı kulüp ve şirketlerin kabul edilebilir seviyesine çekmiş, hiçbir mal varlığını satmadan bunları yapmış hale gelmeyi hedefliyoruz. Bunu yapmak çok büyük bir sır gerektirmiyor. Şeffaf ve paylaşılan bir yönetim anlayışını ortaya koymak gerekiyor. Son derece hazırlıklı olarak çıktık.”

Şu anda Galatasaray'ın 300 milyon dolara yakın bir borcunun bulunduğunu dile getiren başkan adayı Öztürk, “İki sene üste 100'er milyon liradan, toplam 200 milyon liralık zarar var. Ne yazık ki üzülerek bunu belirtmek istiyorum; bu döngüden çıkmak için en önemli gayrimenkullerinden bir tanesi, adı ne olursa olsun, proje olsun satılma durumuna gelmiştir'” dedi.

Tüm amatör şubelerin bütçelerini 3-4 katına çıkartacaklarını belirten Öztürk, Galatasaray Adası'nı geri alacaklarını ve kulüp üyelerinin hizmetine sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Öztürk son olarak Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Atletico Madrid ile yapacağı maç öncesi Sarı-Kırmızılı futbolculara şans diledi ve konuşmasını “Galatasaray'da seçim zamanı gelmiştir, Galatasaray'ı daha iyi yerlere taşımak için bir yarış vardır. Kendilerinin bu yarış ile değil, sadece sportif aktiviteleriyle ilgilenmelerini istiyorum” sözleriyle tamamladı.

logo_hp.png

Geri