adminler olaylara el atın artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nightmare_23

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar birkaç gündür devam eden beni son derce rahatsı eden bi olaydan sizi haberdar etmek istiyorum.Bunu daha önce yapmak istedim ama baktımki hiçbirinizin ilgilendiği yada olaya bi dur dediği yok bende şikayetimi size bildirmek istedim.
Son derece çirkin olan bu tartışma 'digital tv' bölümünde geçmektedir her neden çıktığını bilmediğim bu tartışmanın gün geçtikçe küfürleşmeye döndüğünü görüyorum ama tartışmaya devam eden KAZBEK adlı arkadaş daha önce anlamsız yere benimlede tartışmış ve küfür ettikten sonra (yanlış hatırlamıyorsam öyle bişeydi) 3 gün siteden uzaklaştırma almıştı ve görüyorumki aldığı uzaklaştırma ona yaramamış aksine insanlara hakkı olmadığı halde saldırmaya onları bir nevi kötülemeye çalışmaktadır bu kavga eden diğer arkadaşlarla aramda kesinlikle bi tanışma yoktur (forumdaki muhabbetler hariç) ben sadece sizden bu yazışmaları dikkatlice okuyup bu arkadaşa yada kimin suçu varsa ona gereken uyaru yada cezayı vermenizi,bu anlamsız tartışmayı sonlandırmanızı istiyorum.

Hackhelli böyle seviyesiz muhabbetlerden uzak tutun lütfen... :clap

özür dilerim koymayı unutmuşum arkadaşlar çok özür

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=220843

link verırmısın arkadasım bı bakalım kufurlesmeler ve satasmalar nerede ? gerekn neyse yapılır hıc merak etme .

halal büyün gün. Hackhell de Geziyorum ben niye raslamadim bole bişeye ?

Bence ikiside düşüncelerini savunuyor ama araya hakaretler ve tehtidler karışmış.. Keşke onları yazmasalardı seviyeli bir tartışma olsaydı..

Hakketten Çok Komik, GüLemek İçin Birebir
Fıkra BöLümüne Taşısak NasıL oLur Acaba :D :D

bizim koskoca adultta o kadar mesaj yazılmıyor.digital sırf ekşın olmuş.

reklam kokan hareket bunlar mike :D walla tıs tıs uzatmışsın hava bunlar hava:D
bide bi tutturmuşlar admin arkadaş admin arkadaş adminin işi gücü yokta sizin digitalinizemi bakıp durcak moderotörlerden haberleyi yok heralde bunların:)

O konu GEyik&Mizah a taşınması lazım..Koptum WAlla =)

belki fıkraya taşırsak ii bi ders olur onlara =>hehe sizi ciddiye almıyoruz konuda tam fıkralık gibi bişi olur

cliper1907' Alıntı:
reklam kokan hareket bunlar mike :D walla tıs tıs uzatmışsın hava bunlar hava:D
bide bi tutturmuşlar admin arkadaş admin arkadaş adminin işi gücü yokta sizin digitalinizemi bakıp durcak moderotörlerden haberleyi yok heralde bunların:)

Arkadaşım eğer bu forumun yöneticilerinden isen bakacaksın tabi madem bu adamlar adam gibi bi paylaşım yapamıyorlar ve sende sağlam bir forum sitesiysen buna izin vermeyeceksin dalga geçeceğine... burda kimsenin kimseye hakaret etmeye yada küfür etmeye hakkı yok.bende bu olaydan rahatsız olduğum için siz yöneticilere bildirmek ve bu kazbek isimli arkdaşın ise 2.dalaşması olduğunu hatırlatmak istedim.ama görüyorumki dalga konusu olduk....

Kalite...:clap

Müdahale edildi, konuyu uzatmaya gerek yok ikisi de birbirinden aşağı kalmamış. Küfür yok ayrıca..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri