admin ve diger ilgilenenlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çamlıcalı

Banned
Reaction score
0
sahin86 isimli kullanıcı bannlanmıstır hiçbirsey yokken bannlanmasına bi anlam verememekle birlikte tekrar geri alınmasını rica ediyrm ayrıca (draem_y) isimli moderator her uye nin arkasından konusuyormu bunuda merak ediyr

bak kocum kimi kandırıyon sen linkler başka bi forumdan alıntı burda sadece hh üyelerine hizmet ve paylaşım veriyoruz tutup ta başka forumdan ödev linklerini buraya taşırsan karşılığını alırsın

arkasında konuşma mevzusuda evet konuşuyorum hemde çok güzel konuşuyorum nerden anlamış sorsana kulaklarımı çınlamış biraz fazla çınlattım ama kusura bakmasın biraz daha çınlatcam

ha bu arda istediğiniz diğer ödevler vardı ya alın onlarda burda çekinmeden alabilirsiniz...!

632776744211783776.gif

:mad: :mad: :mad:

hani dioruz ya isteyene gider gider işte bu kadar upraşma dream bıraq bunlar kumda oynasın:D

durduk yerde niye banlansın arkadaşım ateş olmayan yerden duman çıkmaz!...

lan bende hackell ı buyuk site zannederdim ama merak etmeyin yakın da bannlayacak sitenizde olmayacak biraz bekleyin yeter

çamlıcalı' Alıntı:
lan bende hackell ı buyuk site zannederdim ama merak etmeyin yakın da bannlayacak sitenizde olmayacak biraz bekleyin yeter

hadi anam sağdan git çarpılma!!!

çamlıcalı' Alıntı:

Defol!!!..Elinden Geleni Ardına Koyma İt

Biz zaten büyüğüz.!!!süresiz uzaklaştırıldın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri