Admin-Süperadmin Nerden anlarım?

blackmilk

New member
Reaction score
0
Forumda süperadmin mi yoksa sadece admin mi olduğumu nerden anlarım.Eğer sadece adminsem süper admin nasıl yaparım kendi mi?

config.php de $config['SpecialUsers']['canviewadminlog'] = '1'; kodunu bul orda 1 yazan üye İD numarasıdır oraya hangi üyenin İD no sunu yazarsan o superadmin olur eger iki superadmin yapmak istersen $config['SpecialUsers']['canviewadminlog'] = '1,kendi İD nonu yaz';

İYİ FORUMLAR

forumun admini benim orada da benim ID numaram olan 1 yazıyor. Fakat admin panelde olması gereken plugin menüsünü falan göremiyorum.Bir arkadaşımda süperadmin olmadığın içindir dedi. Bazı menüler neden görünmüyor olabilir acaba?

Hepsi açık kardeş...

Dark_Crazy' Alıntı:
config.php de $config['SpecialUsers']['canviewadminlog'] = '1'; kodunu bul orda 1 yazan üye İD numarasıdır oraya hangi üyenin İD no sunu yazarsan o superadmin olur eger iki superadmin yapmak istersen $config['SpecialUsers']['canviewadminlog'] = '1,kendi İD nonu yaz';

İYİ FORUMLAR

onların maalesef alakası yok, admin logları söylediğin..

"includes/config.php" açın;

Şu kodları Bulun;

Kod:
$config['SpecialUsers']['superadministrators'] = '1';

"1" ilk install yaparken girdiğiniz kullanıcı adını belirtir..

Daha sonra admincp ye giriş yapın(ilk üye ile)

Kullanıcı Grupları > Administrator Yetkileri; Buradan admin yaptığınız kişinin izinlerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz..

hocam bu config.php dosyasını ftp den mi bakıyoruz?yoksa admincp den mieğer admincpdense nerden arıyoruz?

arkadaslar speakycahat süper admin olma prog. versin birisi

evet ya speakychatte süper admin olma programı lâzım banada bilen varsa lütfen versin.

Burası Hacking & Security bölümü değil dostum oraya yazarsan daha iyi olacak :) bana sorarsan bırak bu işleri :)

admincp/ üye grupları/ yönetici izinlerinden kendi yetkilerinin hepsine evet yap:goz:

kusura bakmayın herkes yazmış orta bişey yok bütün yorumları okudum kimsenin adam gibi bi paylaşım yaptığı yok varsa var deyin kardeşim yok böle yaptım şöle yaptım ortada bişey yokk.
ARKADAŞLAR gercek hacker lazım bana emeğini görelim saygı duymasını bilirizz. bu sanal alemde adam gibi paylaşım yok zaten...

Hacker arıyorsan yanlış kapıdasın arkadaşım burası vbulletin bölümü bi problemin varsa vbulletin ile ilgili yaz yardımcı olalım :O

Geri