Admin Panel Sapitti

exedat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar gwgaming.netten aldığım hosta 3.0.9 versiyon vbulletin kurdum sonra foruma yeni böümler açmak için admin panele giriyim dedim fakat sayfa sürekli kendini refreshleyip duruyo 1 saat açık bırakıyım pencereyi gene refreshlemeye devam eder o şekilde yardımmm lütfenn

vbulletin daha kuruyodur yada tam kurulmamış olabilir bi ona tekrar bakmanda fayda far

kurulum bittikten sonra direk ana sayfa geliyo ya main forum var sadece filan...ondan sonra main forum falan buralara yeni katagori ekliyim diye girdim aşağıda admin linkinden ama nafile eğer yükleme gibi bişey yapıyosa bilemem çünkü 1-2 dk sonra ben pencereyi kapıyom sayfa açılmıyo diye çünkü sürekli refresh yapıyo

mmh ilk defa karsılastım. bencede forum yuklenıyodur daha.belki o bölüm yukleniyordur dicem ama install yapamazdın o zaman

bunun sebebi host olabilir. bekli auto reflesh php codu eklenmiştir. yüklemeyi hatalı yapmış olabilirsin. veya yükleme bittikten sonra install.php dosyanısı silmemişsindir. biri install.php yi çalıştırmış olabilir.

ben gwgaming hesabıma login olamiyorum uzun zamandır :eek:
sifre yanlıs diyor.
yenı acc actım ama henuz aktiflesmedi ):

host.sk ya kurdum orda sorunsuz çalışıyor ftp si çok hızlı tabii ben 1024k kulanıyor olmamda biraz etkiliyici faktör ayrıca m_y nin dediği gibi bende ipanele girebiliyorum fakat cpanele giremiyorum zaten gwgaming iyice reklamın dozajını aştı hem text hemde 2 tane googleadsense var.....

Geri