adls bağlanmıyor yardım lütfen

ysuf

New member
Reaction score
0
KOMŞULARLA PAYLAŞTIĞMIZ BİR ADLS İNTERNET BAĞLANTIMMIZ VAR (KOMŞULARIM BAĞLANABİLİYOR) ÖNCEDENDE ZAMAM ZAMAN OLUYORDU BAYRAM TATİLİ DÖNÜŞÜ İNTERNETE BAĞLANMAK İSTEDİĞİMDE BAĞLANTIYI GÖSTEREN İKONU TIKLADIĞIMDA GELEN 7 GİDEN 3 TE SABİT KALDIĞINI GÖRDÜM VE İTERNETE BAĞLANAMADIM BİLGİSAYARI GOST İLE TEKRAR (BÖYLE YAPINCA NORMALE DÖNÜYORDU :eek: )YÜKLEDİM FAKAT DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI. CD DEN ÇALIŞAN LİNUX İLE İTERNETE BAĞLANDIM VE BU MESAYI YAZDIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Kullanmış olduğun Modem ile bilgisayar arasındaki CAT5 kablo uçlarındaki RJ45 konnektörlerde yada modemin arkasından senin kablonun girişini farklı bir yuvaya tak (3deyse 1 e alabilirsin)

Eğer pc kasasında statik elektriklenme oluyorsa bu durum usb, ses kartı çıkışları , mikrofon çıkışı, ethernet çıkışı gibi bağlantı noktalarında donmaya yada performans düşüklüğüne neden olabilir....bu durumun giderilmesi ve pc nin tüm elektirik bağlantılarından ayrılıp tekrar takılması durumu nrmale alabilir...

Bir ihtimal de asl modemlerin bazılarında çift kullanıcılı seçenekleri oluyor ve o noktada bazı ayarlar gerekiyor..Bunu satıcından veya kitapçığından öğrenebilir ve gene aynı yerden çözümünü bulabilirsin...

Kolay gelsin..;)

Geri