adli tıp hakkında

III_QQ

New member
Reaction score
0
kardeşler yeri burası mı bilmem ama aradım en uygun burayı gördüm.diyelim öğrencinin lisedeki alanı ea ve(ADLİ TIP OKUMAK İSTİYO) öss ye girdi 1.bölümün herhangi birinden 2 yıllık tercih yaptı ve biyoloji alanına dgs ile geçti buraya kadar tamam mı yanlış var mı
ve kardeşler tamam olduğunu farzedelim biyolojinin de 2.sınıfında tıbba yatay geçiş yapabilir mi?nasıl olur puan durumu ne olur bi bilginiz var mı?

sonunda bu konuyu açtığıma harbi pişman oldum ha 1 kişi yaa yağmur duasına mı çıkalım cevap için .neyse elbet 1 kardeşimiz yazar.sağlık olsun bu günleri demi görecektik.

biyolojiden tıbba geçiş yok. ancak master yaparken adli tıp okuyabilir. biyolojicilerin tıbba geçişi 20 yıl filan evveldi

peki diyelim masterda adli tıp okudu bi yerlerde morma böyle o okulu bitirenler gibi işe girme durumu sağlam mı?yoksa nasıl olur bi netlik

biyoloji mezunları tus'a girebiliyo ama bazı bölümleri secebiliyo adli tıp yok
ayrıca biyoloji mezunları adli tıp enstitülerinde ki türkiyede 2 tane yüksek yapabiliyorlar ve adli bilimler uzmanı diploması alıyorlar
biyologlar adli tıpta(ki bu adli bilimler olmalı) agırlıklı olarak adli biyoloji (dna analizleri gibi) egitimi alıyorlar ve mezunlar adli tıp kurumu gibi yerlerde çalışabilirler ama zor

olduuuuuu biyolojiden tıbba geçiş olur mu ya. o kadar kolay mı tıbba geçmek

bnde suan lisedeyim sa bölümdeyim ilerde adli tıp dedektifi olmak istiyorum. ama ne okuyacagımı bilemiyorum :s emin değilim ama biyoloji fakültesini bitirmek gerekiyormuşş ve master isteniyormus =( bide Türkiye'de henüz bu meslek tam olarak gelişmediği için iş daha da zorlaşıyor. bu yüzden en iyisi yurtdısında okumak derim bn..

Geri