Adilaga Haber Ajansi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adilaga

New member
Reaction score
0
Eeee artık yeter Hackhell.com'da görev almanın zamanı geldi... Güncel bölümünde görev alabilir miyim? A.H.A (Adilaga Haber Ajansı) olarak sizleri gündemden güncel haberlerden haberdar etmek istiyorum... Ciddi...Seviyeli... Tarafsız Habercilik... A.H.A

arkadaşım neyin zamanı geldi pek anlayamadım tamam sen görev yapıyomuş gibi bizleri haberlerinden mahrum etme zaten gerekeni yapılır önce paylaşım

ahahhahaha adamdaki havaya bi bak ya...eridim walla ...

adilaga' Alıntı:
Eeee artık yeter Hackhell.com'da görev almanın zamanı geldi... Güncel bölümünde görev alabilir miyim? A.H.A (Adilaga Haber Ajansı) olarak sizleri gündemden güncel haberlerden haberdar etmek istiyorum... Ciddi...Seviyeli... Tarafsız Habercilik... A.H.A
dostum ilk önce paylaşımlarınla kendini kanıtlaman gerek
ondan sen olsan hiç tanımadığın birisine görev verirmisin
ancak tanıdığın kişiye verirsin
ilk önce kendini kanıtla
daha sonra böle bi istekte bulunduun anda herkes seni destekler
bundan emin ol

adilaga' Alıntı:
destekleyen çıkar mutlaka...

NE YAPTINDA DESTEKLEYEN CIKACAK??
VALLA BASLIGINI GORUNCE REKLAM ZANNETTIM ILK BASTA
SONRADAN YORUMLARI OKUYUNCA DEDIM SAKA YAPIYOR
SONRA BU MESAJINI OKUYUNCA KESIN KAFASI TATLI DEDIM :eek:
NEYSE DOSTUM CALISMALARINDA DEVAMLILIK UMID EDEREK BASARILAR DIYORUM

adilaga' Alıntı:
yooo gerçekten ciddiyim...

ARKADAS NE ILE ISTIYORSUN BANA SUNU SOYLE BEN BU SITE ICIN SUNU YAPTIM DE!!!
NE YAPTIN BU SITE ICIN
KAC TANE KONUN VAR 3 TANE 1 TANESI MOD OLMA ISTEDIGIN KONU GERIYE KALIYOR 2 TANE KONU!!!
BURASI DIGER SITELERE BENZEMEZ BURDA MODERATORLUKLAR INCE ELENIP SIK DOKULUR
HER ONUNE GELEN BURDA MOD OLAMAZ!! UMARIM ANLATABILDIM...

kardeşim o konunun zaten 2 tane modu var öyle bir konuya 3. mod bence çok gereksiz tamam ben okul yüzünden pek bakamıyorumda bu sitede de bir yere gelmek için paylaşımcı olmak gerek ilk başta mod olmak istediğin bölümde paylaşımlarına üyelerin güvenini kazanmalısın sonra istekte bulunmalısın mesaj sayın çok az ve açtığın konularda cabası şimdi haksızmıyım ben burda

Zamanı gelmişş :eek:
1 Gün 9 Saat 9 Dakika 49 Saniye
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi

haberciyim arkadaşlar... işim haber... bu siteyi sevdim... ******un çok eski üyesiyim, nickimle A.H.A diye şakasına bağdaştırdım Dark Angel kabul etmezse ne yapalım canı sağolsun.. Sadece katkıda bulunmak istedim mesele bu...

adilaga' Alıntı:
haberciyim arkadaşlar... işim haber... bu siteyi sevdim... ******un çok eski üyesiyim, nickimle A.H.A diye şakasına bağdaştırdım Dark Angel kabul etmezse ne yapalım canı sağolsun.. Sadece katkıda bulunmak istedim mesele bu...

KARDES BOYLEDE PAYLASIMDA BULUNURSUN ;)
YANIMIZDA OLMAN DILEGI ILE..

anladım arkadaşlar tamam teşekkür ederim hepinize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri