Adil Kullanım Kotasını Protesto !

delta_x

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilindiği üzere 1 Nisan'dan itibaren 8mbps internet paketi kullananlara 50 gb adil kullanım kotası uygulaması getirilmiştir.Bu kotayı aşınca hızımız 1 mbps a düşüyor.İnternet kullanmak bundan sonra bir işkence halini alıyor.Buna bir tepki olarak adil kullanım kotası kaldırılmasa bile limitinin artırılması ya da aşılan limit sonrası hızın 1mbps a değilde daha yüksek bir hıza düşürülmesi olabilir.

net üstünden imza kampanyası dahilinde
AKN uygulamasını protesto etmek isteyen kullanıcıların şu siteye desteklerini bekliyoruz:

www.dusukhizahayir.com

bu da facebook:

facebook.com/DusukHizaHayir

Desteklerinizi esirgemeyin! Paylaşın , geniş kitlelere yayın!

Saygılar...

Bu İmza Kampanyası Neden Var ?

Bu kampanyayının başlatılmasındaki amaç; Adil Kullanım Kotası (AKK) sonucu tüm paketlerin kotayı aştığı taktirde 1Mbit gibi komik bir rakama düşürülmesidir. Dünyada en düşük internet hızını kullanıyoruz, üstelik buna en pahalı ücreti ödüyoruz. Şuan da piyasadaki İnternet sağlayıcı firmalarının paketlerinde bulunan Adil Kullanım Kotasının düzenlemeye gitmesi için bu kampanya oluşturulmuştur.

Avrupa ülkelerine baktığımızda bazı firmalarda da AKK olduğunu görüyoruz. Yalnız orada ki bizden biraz çok farklı. En kötü firmalar bile günlük en fazla 30gb veri indirme kotası veya aylık adil kota olarak 250GB koymasına karşı biz Aylık 50gb gibi bir miktar ile karşı karşıya bırakılıyoruz.

Burada amaç İnternet Sağlayıcılarını kötülemek değildir ki zaten kötülemeyen insan etrafta çok azdır. Buradaki amaç İnternet sağlayıcılarının tarifelerinde düzeltmeye gitmesi ve Adil Kullanım Kotasını (gerçekten adil olarak) düzeltmesidir.

Eğer sizde böyle düşünüyorsanız, sesinizi duyurmak istiyorsanız destek olup, bir imza da siz atın !

Milliyet: "Adil kullanım" isyan ettirdi!

araplara satılan Türk Telekomdan Türk ifadesi çıkarılıp arap telekom yapılmalıdır böylece arabın bizi öptüğünü daha iyi anlarız.

arkadaşlar superonline abonesiyim ve 6 aylık indirimli kampanyam biter bitmez hızımda acayip düşme oldu akn geçmediğim halde hızım 1 mbps bile ulaşmıyor geceyarısı 7 mbps oluyor zaten 8mbps limitsiz aboneyim ama çok berbat bir hız var. teknik servis de çözemedi eve kadar elemanları geldi inceledi çözülecek dedi ama hikaye aboneliğimi iptal etmek istiyorum 350 tl indirim parasını istediler ne yapacağım bilmiyorum bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen

Akk btk nın bir oyunu.
Siz suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz.Akk olmasa bizleri izlemekte dinlemekte çokzorlanırlar trafiğği azaltmaki için bu sebepleher şeyi yapiyorlar.

Teşekkürler konu için. Benden de tam destek.

Diğer arkadaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz..

ben şahsen 50gb kulanım kotasına hiç girmedim ama daha önce olan 15gb olan kullanım kotasına bir kez girdim :) o ayda 60gb lik dowloand vardı daha sonra 45gb ile 30gb arasında olmasına rağmen hızda düşüş olmadı

hız konusuna gelince sözleşmede 8mbps ye kadar diyor tanı o hız garanti edilen hız değil okudunumuz hiç bilmiyorum

yani türkiyede hangi internet sağlayıcıyı kullanırsak kullanalım türktelekom alt yapısnı kullanacağımız için değişen bir şey olmayacak GSM şirketleri farklı tabi onların fiyatlarıda belli

destek konusuna gelince tam destek veriyorum ama bu bir gerçek biz hala 1990ların alt yapısı ile internete girmeye çalışıyoruz fiberoptik kablolar döşenmiş bir çok merkeze hala santrallar eski sistem

Tabiki de hız 1 ve 8mbps arasında, 8 değil illa ki. Ancak benim bir kaç gün sürdü bu hızdaki olumlu yöndeki değişiklik. Bir haftada 50 gb olan akk yı aştığımı düşünümyorum. Hızda ciddi düşüş oldu

Geri