Adi üstünde Hayal

Ugly_Duck

New member
Reaction score
0
Kendi içinde savaş diye buna derler herhaldi.İnsanın bazen aklından öyle çılgınlıklar geçiyorki.Hepsi imkansız ama hayalini kurdukça bir okadarda güzel.Adı üstünde hayal...
İnsanların çoğu hayatlarını hayal üzerine kuruyor.Ve bu hayallerini sanki gerçekmiş gibide kabulleniyorlar.Doğal olarak hayaller birden suya düşüncede sanki hayat sona eriyormuş gibi geliyor.Oyuncağı elinden alınmış bir bebek misali hemen ağlamaya başlanıyor.Bir süre böyle gittikten sonra onun gerçekte bir hayalden başka bir şey olmadığını görünce yani normal hayata dönünce daha önceki yaşanmış hayal kırıklığının yersiz olduğunu düşünüyor ve gülüyoruz.
Öyle insanlar varki içinde fırtınalar kopsa bile çevresine belli edip onlarıda üzmemek adına hayallerinden bile vazgeçebiliyorlar.Tıpkı kendilerinden vazgeçtikleri gibi...Tabi birde bunun tam aksine sadece kendi duyguları için yaşayan sadece kendi hayallerini var etmek için hayatla mücadele eden insanlarda var.Bu tarz insanlar hayallerini gerçekleştirebilmek için karşısındakinin hayatını tek kalemde silebilme acımasızlığına sahiptirler buna emin olabilirsiniz.
Aklıma geliyorda bazen beynim düşündüğüm konuları taşıyamadığını hissediyorum.bir konuda bir yeri bir objeyi yada tek bir varlığı düşünerek yazmıyorum.Yazmaya başladığım zaman konunun her bir köşesinden farklı farklı düşünüp o karakterin içine giriyorum.Buda benim yaşam felsefem.Unutmayın hiçbirşey benim için imkansız değildir.Sizin içinde öyle olsun.Hayallerinizi yaşam felsefenize yakın bir yerlerde kurunki;imkansızlığı ortadan kaldırmış olursunuz.Ozaman hayatınızdaki hayalleriniz sizin için daha güzel gelecek ve o hayaller bana uzak ben vazgeçeyim diye kendinize böyle bir kısıtlama getirmeyeceksiniz.Özgür olun unutmayın bu dünyaya bir kere geliyoruz....... :) :) :)

Doğal olarak hayaller birden suya düşüncede sanki hayat sona eriyormuş gibi geliyor.
Öyle insanlar varki içinde fırtınalar kopsa bile çevresine belli edip onlarıda üzmemek adına hayallerinden bile vazgeçebiliyorlar.Tıpkı kendilerinden vazgeçtikleri gibi...

işte bu yaa.. ugly_duck gerçekten güsel ve derinden etkileyen bir yazı olmuş.. yüreğine sağlık..

zaman makinem var benim gayet super calisiyo hayal kurmuyorum zayif degilim suclu degilim otesi sorgulanmaz olayin..

ama herkes senin gibi değil herkes bi şekilde hayal kurma ihtiyacı duyuyor :) hayalsiz bir dünyada ot gibi yaşıyorsun demektir.. sevmen için öncelikle o sevgiyi hayal etmen gerekir arkadaşım :):)

farkli boyuttur ki hayal esastir sonuc.. silip degisterbilir bu bunye herseyi zaman zaman. zayiflik midir? bence evet hayat hayali kaale degil sonucu esas alir, olayi yikarsin kendi icinde hayaller zoruyla insa edersn o farkli boyutta ki kimsenin haberi olmaz belki de nedenimmidir surdurduum hayatin? dusunmek gerekir..

realist bir düşüncen var tebrik ederim seni herkes senin gibi olmak isterdi herhaldi ama şahsen ben hayal kurmayı severim hayal kurmak beni biraz olsun mutlu eden ufal tefek şeylerden yanlızca bir tanesidir

Geri