Adhood reklam ezİyetİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaphoT

New member
Reaction score
0
forumda adhood reklamları çekilemeyecek kadar dert olmaya başladı.kullanıcıların yazdıklarını okumak tam bir işkence.Sayfanın ortasında çıkan bu kare şeklindeki reklam forumun kalitesi düşürdüğü gibi bu forumdan soğumama neden olmaktadır.Ortada çıkmak yerine sağda solda sabit bi yerde çıksa nasıl olur acaba.En azından bir kez tıklayınca kapansın şunlar.Benim burda boşa yazssamda birileri kulak verir belki.Bu yüzden bu forumdan soğudum ve hackhellin wardomdan daha kaliteli olduğunu düşünürdüm ancak fikrim artık değişti girdiğim sitede değişti bundan sonra..

.................

forumda adhood reklamları çekilemeyecek kadar dert olmaya başladı.kullanıcıların yazdıklarını okumak tam bir işkence.sayfanın ortasında çıkan bu kare şeklindeki reklam forumun kalitesi düşürdüğü gibi bu forumdan soğumama neden olmaktadır.ortada çıkmak yerine sağda solda sabit bi yerde çıksa nasıl olur acaba.en azından bir kez tıklayınca kapansın şunlar.benim burda boşa yazssamda birileri kulak verir belki.bu yüzden bu forumdan soğudum ve hackhellin wardomdan daha kaliteli olduğunu düşünürdüm ancak fikrim artık değişti girdiğim sitede değişti bundan sonra..

alinti yaparsam belkİ daha rahat okursunuz buyrun burdan alin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu konu defalarca dile getirildi. Bölümde buna benzer bir çok konu bulabilirsiniz.
Reklamlar konusunda yapacak bir şey yok. Sitenin gelire ihtiyacı var ve tek gelir kaynağı bir kaç reklam.

Reklam her yerde karşımızda maalesef. Forumun devamı için buna katlanmamız gerekiyor.

İyi forumlar dilerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri