Sana ağzının payını iyi verdiler öbür başlıkta kuyruk acın kalmış ama geçer bişey olmaz .
Alevilik konusunda senin gibi kitaplar dolusu bilgiler biliyorum ama uygulamayla alakası kel alaka ..Aklıma yasadışı örgütlerin insancıl sloganları gibi geliyor bu kitaplardaki enstanteneler.PKK kamplarında vatanımız için savaşıyoruz diye kendi iç tüzüklerini oluşturan bi örgütle Cem evinde ibadet yapılır bizde sünniler gibi namaz kılarız oruç tutarız demenin hiçbir farkı yok benm gözümde..
Ayrıca senin dediğin aleviler başka benm dediklerim başka .Gerçi sende benim dediklerimi biliyorsun ancak olayı ve o cemaati meşru göstermeye çalışıyosun..Hiç gerek yok boşuna uğraşmışın Seyyid torunu olmakla müslümanlık yayılmaz gelişmez bunu bilmicek kadar bilgisiz olmamalısın.
Gerçi siz bu kan çekme işini türklüğe vurursunuz gene ama olsun bigün o türklük diye arkasına saklanıp durduğunuz kafatasçı zihniyette paramparça olucak dımdızlak kalıcaksınız..
Alevilik bu kadar basittir anlıcanız..Ülkeyi birbirine karıştırmak için emperyalistlerin zamanında aczimendi diye kurulan tarikatlardan farkı yoktur.Bak sende benden ağzının payını güzelce al bidaha da ortaya atlayarak lüzumsuzluk yapma.
alevilik konusunda hiç birşey bilmiyorsun sen.
hele hele pkk ile aveliği aynı cle içinde kullanman ne kadar cahil ve ne kadar hırstan çıldırmış olduğunun göstergesidir.
alevinin başikası berisi ötesi olmaz
alevi alevidir
benim hiç bir cemaati hoşgöstermeye çalıştığım falan yok.
eğer dfüzgün konuşmayı biliyorsan söyle kimlerden bahsettiğini o insanlar üzerinden konuşalım. yok eğer böyle saldırtmaya devam edeceksen yazdıklarının çöp kadar değeri yoktur.
ben şimdi çıkıp desem ki (hüseyin üzmezi kasderek) sünniler çocuk istismarcısıdır,
yada (eski Akfırat Belde Belediye Başkanı Hilmi Yıldız ı kasdederek) deseydimki bütün sünniler hırsız, gaspcı dolandıorıcıdır diye ve bunları isim vermeden deseydim ondan sonrada çıkığ biri sünniliğin ne olduğunu anlatsaydı bende ona benim kasdettiklerimi sen çok iyi biliyorsun deseydim ne geçerdi elime??
çok açık ne geçeceği bir kaç kişinin yaptığı işler için bütün bir zümreye b...k atmış olacaktım.
seyyid torunu olmakla müslümanlığın yayılmayacağını söylermişsin. cehaletin sözlerine vurmuş. seyyid zaten hz muhammedin torunu olan hz hüseyinin soyundan gelenlere verilen sıfattır. yani seyidin torunuda seyiddir.
seyyidlikle yayılmayan islam hz muhammedin
“Ey insanlar! Dikkat ediniz; ben bir beşerim. Rabbimin ölüm elçisinin gelmesi ve benim ona icabet edip aranızdan gitmem yakındır. Sizlere hukuku ağır iki kıymetli emanet bırakıyorum. Birincisi Allah’ın Kitabı’dır. Onda nur ve hidayet vardır. Allah’ın Kitabına sımsıkı sarılın. Onunla meşgul olun, onu öğrenin, öğretin; hükümlerini anlayın. İkinci emanet Ehl-i beytimdir. Ehl-i Beytim hakkında Allah’tan korkmanızı hatırlatırım. Ehl-i Beytim hakkında Allah’tan korkmanızı hatırlatırım. Ehl-i Beytim hakkında Allah’tan korkmanızı hatırlatırım. ” Zeyd b. Erkam’ı dinleyenler arasında bulunan Husayn b. Sebre,
http://www.menzil.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1331
böyle bir hadisle müslümanlara emanet ettiği ehli beytinden olan hüseyini kerbela çölünde susuz bırakıp 72 kişinin üstüne 4500 civarında adamla saldıran ve peygamberin soyunu kuyrutmaya çalışan yezidin soyuylamı yayılacaktır
türklüğe gelince: alevi-bektaşi geleneği dediğim gibi anadolu ve hatta balkanalrın müslüman ve türk olmasında büyük rol oynamıştır. bilindiği gibi yeniçeri ocağı kendilerine pir oalrak hacı bektaşı veli dergahını seçmiştir. ama daha öçncede dediğim gibi bu türklüğün kafatasçılıkla şövenistlikle bir alkası yok. ikinci kere yazıyorum bunları çünkü birincisinde ya okumadan saldırmışsın yada okuduğundan bişey anlamışsın. eğer senin dediğin gibi bir kafatasçılık aşkı olsaydı alevi bektaşi geleneğinin yine ikinci defa yazıyorum kürt, yugoslav, arnavut bulgar alevi bektaşiler olmazdı
acizmöedcililerle alevileri bir tutmanda cehaletini perçinleyen başka bir olgu
yani bu lafları bana zorla söyletmek için yazmışsın bu yazını.
aczimendilikle aleviliği karşılaştırıp birbiriyle kıyaslamak gibi bir olaya girmeyeceğim. çünkü öyle bir şey yapmak en başta aleviliğe hıyanettir.
bitirirken seni kendi cehaletinin kuyusunda kendinle başbaşa bırakıyorum.
bundan sonra yazdığın yazılara değer verip cevap yazmayacağım ve hatta seni şikayet konusu bile yapmayacağım...