Adapazarı Zerzenesi(anı gibi bişi ama komik:D)

C'Mon

Fetish's Brother
Reaction score
0
O gün yine güzel geçmişti herzaman ki gibi saat 23.00 ' da herkez yataağına çekilmiş uyuyordu.dedemin uykusu kaçmış ve 24.00 da kalkıp kendine bir kahve yapmış.tam kahvesini yudumlarken bir den yer gök sallanmaya başlamazmı ben hemen ayağa dikildim dedem hemen bahçeye çıkmış ve bize bağrıo.abi hala uyuyor anaannem ona kalk kalk oğlum zerzene(deprem)oluyor koş bahçeye abim zerzenenin ne demek olduğunu bilmediği için kalmıyor tabi...ve sonunda ananannem deprem oluoo die bağırınca abim odasından fırladığı gibi bahçeye...bizim köyün muhtarıda hemen ayağa dikilip dolaba saklanmazmı..bütün köy halkına rezil olmuştu dolaba saklanırkenki bağırışını unutamıyorum uiiyyy deprem olyiii:durdurun...

The End:biggrin

evet enteresan bi olay....

sen yinede her anını böyle paylaşma istersen...:durdurun

Ne diyeyim. ben de Adapazarlıyım. Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın. O gün o kadar ilginç olaylar yaşandı ki anlatsam inanmakta tereddüt edersiniz.
Ben eşimle henüz evlenmemiştiim. Sözlüm evde tek başına kalıyordu. Kayınpeder tarafı fındık toplamaya Karasu'ya gitmişlerdi. Sözlüm çalıştığı için o gitmemişti. Ancak çalıştığı işyeri haziran zammını çok komik oranda yapınca işyerinden soğumuştu. her nasılsa kayınvalidenin gözüne fındık çubuğu batmış. Adapazarı'na tedaviye gelince sözlüm de işten ayrılıp onunla gitti. İki gün sonra deprem oldu ve apartmanın iki katı yerle bir oldu. Allahım'a şükür ki eşim o an evde yoktu.

Geri