Adanalı [ATV] Dizisi Hakkındaki Görüşleriniz Buraya..

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
arkadaslar adanalı dizisi hakkındaki görüşlerinizi burdan bildirirseniz dizi hakkındaki fikir alışverişi yapmış oluruz ben dizi hakkındaki görüşlerimi bildircek olursam

senaryo cok cacık olmuş ama oktay kaynarca izlettiriyo filmi olup olmadık yerlerinde anlamsız müzikler giriyo

evet sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum

çok saçma ßir dizi özellikle son dönemlerde çekilen diziler hep polisiye yapılıyor ve polislerimiz çok aciz ve aptal olarak gösteriliyor fakat nedense her ßölüm sonunda suçlular yakalanıyor..
Adanalı'ya gelirsek 1 ßölümünü yarım yamalak izledim kavga sahneleri 1950'lerden kalma cüneyt arkın ßile daha iyi rol yapıyordu hele o Sıla'dan transfer olan sakallı adamın sesine dußlaj yapıyorlar ya iğrenç ötesi :S

çok saçma ßir dizi özellikle son dönemlerde çekilen diziler hep polisiye yapılıyor ve polislerimiz çok aciz ve aptal olarak gösteriliyor fakat nedense her ßölüm sonunda suçlular yakalanıyor..
Adanalı'ya gelirsek 1 ßölümünü yarım yamalak izledim kavga sahneleri 1950'lerden kalma cüneyt arkın ßile daha iyi rol yapıyordu hele o Sıla'dan transfer olan sakallı adamın sesine dußlaj yapıyorlar ya iğrenç ötesi :S

özellikle sıla dizisinden gelen adamın dövüşmesi çok yapmacık ve basit geliyor

bencede arkadaşlar çok sacma

ewt şaçma ama yinede izlettiriyo kendini
yakınlarımda diziyi beğenen birçok kişi var

Ne kadar dandik diziler varsa çekiyorlar

arkadaşlar herkes istediğini düşünebilir. renkler zevkler tartışılmazmış bana kalırsa şuan kurtlar vadisinden sonra en iyi dizi bence daha ne olsun bu bütçelerle ancak bukadar çakır hakkını veriyor dizinin hakkını yiyemem bence güzel dizi:)

hadi be dizi güzel gayet izleniyo ve herkes begeniyo

güzel bişeyler olacak umuduyla izliyoruz ama beklediğim gibi olmuyor. özellikle bazı sahnelerde komedi yapacağız diye sahneyi çok uzatıyorlar. ayrıca her bölüm birbirine benziyor farklı bir olay yok (bütün polisiye diziler böyle)...

bu arada adanalı da ceza nın şarkısı çalıyor 1 hafta sonra bir de bakıyoruz ki gece gündüzde de sagopa nın şarkısı... taklit taklit nereye kadar...

dizi coq yapmacik bence dovusler falan coq sahte we dizi muziqi coq berbat her sahnede Fark war i caliolar artiq SIKTI baya dizi.Ama bi adamn babanesi rolune girmesine bayiliom coq ii yapio rolunu :D

her bölümde suclular oktay kaynarcalı tarafından kandırılarak yakalanması baydı artık gaz vermek lazım az bu diziye

walla benim için son derece kusmuk bir dizi adamlar bir kavga edecek 2 şarkı bitiriyorlar iki saat birbirine bakışmalar kavgaya bak diyecem ortada sanki çocuklar rol icabı döğüşüyor gibi..saçmalığı çok..

Geri