Adamsin Ronaldo

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Cristiano Ronaldo: "Başarılarım için arkadaşım Albert Fantrau´ya teşekkür etmeliyim. Beraber 18 yaş altı şampiyonasında oynadık. Bizi izlemeye gelen Sporting Lisbon menajeri kim daha fazla gol atarsa‚ takıma onu alacağını söylemişti. Maçı 3-0 kazandık‚ ben ilk golü attım Albert ise ikinci golü attı. Üçüncü golde ise ben dahil herkesi etkileyen bir olay yaşandı. Albert‚ kaleciyi geçmişti ve ben de yanında koşuyordum. Albert´in tek yapması gereken; topu boş kaleye göndermekti ama o bana pas attı. Maçtan sonra neden yaptığını sorduğumda ise ´´Sen benden daha iyisin´´ demişti.´´

Gazeteciler Albert Fantrau´ya hikayenin gerçek olup olmadığını sorduğunda Albert Fantrau: ´´Evet hikaye gerçek. Ronaldo‚ o maçtan sonra Sporting altyapısına girdi. Ben ise futbolu bıraktım ve şu an işsizim´´ cevabını verdi.

Gazetecilerin ´´İşsiz biri olarak bu kadar büyük bir eve‚ böyle güzel bir arabaya ve ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak parayı nereden buldun?´´ sorusuna Albert Fantrau´nun verdiği cevap ise her şeyi açıklıyordu; "Bunların hepsi Cristiano Ronaldo´dan.´

Geri