adamın msn deki inbox una nasıl gireriz.

seax

New member
Reaction score
0
adamın msn deki inbox una nasıl gireriz.sadece inboxa girmek istiyorum herhalde şifre çalmaktan daha basittir.

Çok saçma bir soru çünkü msn yi hacklemeden inbox a girilmez.

sana göre saçma olabilir ama adam posta kutusunu açtığı zaman url si cookies kayıtlı oluyo bende burdaki kaydı alıp msn şifresine ulşabilirim değişik bi şey olabilir ama ben hiç de saçma bulmuyorum tabi bu da benim görüşün

o bır acıktı kapatıldı yıllar once.

Seax'dan alıntı
sana göre saçma olabilir ama adam posta kutusunu açtığı zaman url si cookies kayıtlı oluyo bende burdaki kaydı alıp msn şifresine ulşabilirim değişik bi şey olabilir ama ben hiç de saçma bulmuyorum tabi bu da benim görüşün

Şifreye nasıl ulaşıyorsun ben sadece okuduğu mailleri okuyabiliyorum.Tabi üyeliği olan bir yerden şifre talebi olmuşsa onlar da elime geçiyor.

parola sıfırlama iletisini gönderiyorum ordan da şifreyi değiştiriyorum santafarma

ne kadar saçma bir konu hakkında konuşuonus... server at bir tane olsun bitsin işte...

ya dostum mail ine nasıl giriyosun onu bi anlatabilirrmisin

saçma! bencede!

Msn hacklenmeden posta kutusuna niye girilmesinki?Adam kafede msnyi açık unutmuşsa önce postalarını bi güzel okursun sonrada
parolayı sıfırlar msnyi alırsın.
Olmadı adam güvenli çıkış yapmamışsa cookilerden posta kutusuna yine girersin.
Adam evden giriyorsada *** gibi kalırsın ortada.Arkadaşın dediği gibi mecbur server atacaksın.(Atmasını sevmem ama tutarsada tadından yenmiyor be.)

artık serverı kimse yemiyo antidote tanınmaz yaptım gönderdim adamlar korkularından açmıyolar kısacası serverların modası geçti

o eski bi açıktı doğru bi de sen bnm mailbox linkime ulaşsan bile parola doğrulama isteyecek..........

Geri