AdAMıN kArISı ÖlMüş AMA gÖmmEmİŞ SalOna seHpa YapMIş :s

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD'li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş...kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala "onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem" diye ayaklanmiş... cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece "karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun" diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş... bununla bitmiyor, adam bir de "karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi" diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $'a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!!

>Bunu duyan akrabalari ve arkadaşlari "bu adam siyirdi" diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz??
i41621_adsz9gc2md.jpg

AlIntIdıR...

dusunsenize bir gun geleceksiniz eli kaymis ya da ne bilyim kadin orda yok
anneeeeeeeeeeee
korktum valla

Birde şu yandan düşünün o adamın yerinde sizde olabilirdiniz.Yaptığı çok saçma ölüye saygısızlık ediyor ama bu alay edilecek bişey olduğunu düşünmüyorum.Demekki adam gerçektende seviyormuş en diyeyim helal olsunmu yazıklar olsunmu ama Rabb im bize o günü göstermesin inşAllah ben yazıyı okurken tüylerim diken diken oldu.Bence alay edilmesi yerine saygı duyulmalı.Komik bişey görmüyorum ben bu durumda.Saçmalıkta olsa yinede kendinizi o adamın yerine koyunuz..

Asselam

cahillik + sevgi + fantezi := bu resim

bence bu adamda karısına saygı duymuyo kendı ısteklerıne gore hareket edıyo gereken neyse onu yapmalıydı we gömmeliydi..

varmı böle bi zihniyet ya tamam ne kadar çok severse sevsin ama ölüyede saygı die bişey var

ben bunA Ufak çapta bi ohaaaaaaa desem forum kirlenmez değil mmi????

insanın ruhumu önemlidir bedeni mi ruh gidince bedenin ne önemi kalır boş bir çuval

tövbe tövbe ne günlere kaldık

abow tırsarım aga ben ne o ben kahve içicem mefta bana bakıcak tööbe tööbeee

çok çok eski bi haber

bu arada bu adamın kardeş de ölmüş onun için de bi masa falan yaptıracakmış

hehehe hakketten sıyırmış be :)

allah bilir bu adam konuşuyordur bile cesetle
mesela:
sabah olunca
günaydın abla
ablada tabi ceset haliyle parmagı oynatacak durumda degil haliyle
bence tedavi lazım biraz

Geri