Adalet Bakanlığı'ndan Öcalan ın yazılarıyla ilgili Yalanlama !

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Adalet Bakanlığı, terör örgütü lideri Öcalan'ın bir İtalyan gazetesinde yazarlık yaptığına ilişkin haberleri yalanlayarak, yasalar gereği bir hükümlünün gazete yazarlığı yapmasının imkanı bulunmadığını bildirdi.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan terör örgütü lideri Öcalan'ın yazılarının İtalyan gazetesinde yayımlandığı yönünde haberlerin yer aldığı hatırlatıldı. Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Kanunu ve ilgili tüzük uyarınca hükümlülerin gazetelere yayınlanmak üzere yazı göndermelerine ve gazete yazarlığı yapmalarına imkan bulunmadığına dikkat çekilen açıklamada, "Adı geçen hükümlünün de İtalyan
gazetesine böyle bir yazı göndermesi söz konusu değildir. Konuyla ilgili olarak yapılan incelemede haberlere konu olan yazının hükümlünün daha önce Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gönderdiği savunmalardan uyarlanarak yazıldığı anlaşılmıştır" denildi.

Kaynak : 2010-01-11 16:53:00 ADALET BAKANLIĞI'NDAN ÖCALAN'IN KÖŞE YAZARLIĞI YAPTIĞI HABERLERİNE YALANLAMA HaberFlash :: internet haber sitesi

Bakalım buna nasıl bir kulp bulacaklar :lol:

Sen şimdi bununla mı övünüyorsun....Ne kadar ilginç....Öyle veya böyle bir gazetede köşe yazısının yayınlanmasını engelleyememiş bir siyasetin neresinde başarı vardır anlıyamıyorum....sen anladıysan izah et...
Bak senin çok değerli düşüncelerin var(!) hiç bir gazetede yayınlanmıyor(sağolsun hackhell hariç:) )ama bu köpeğinki taaaa italyalarda yayınlanıyor....Çok mu hoşuna gitti bu...HÜKÜMETİN BU AÇIKLAMASIYLA DA NE KADAR ÖVÜNSEN AZDIR....TEBRİK EDERİM SENİ....

avukatlarıyla teröt örgütüne emir veren bebek katilinin italya'daki gazeteye köşe yazması mı sorun olacak.akp zor durumda kalınca her zaman ki gibi fırıldaklığını kullanıyor.

Yazmışsa nolmuş??

Ertuğrul Özkök Oktay Ekşi gibi ne olduğu belli olmayan vatan hainleri yazarda apo gibi safkan hainler yazamaz mı?püff akp gitsede başınıza chp gibi iftiracılar hortumcular yalancılar gelse size bu layık herkeste layığını bulur.

yazmışsa nolmuş??

Ertuğrul özkök oktay ekşi gibi ne olduğu belli olmayan vatan hainleri yazarda apo gibi safkan hainler yazamaz mı?püff akp gitsede başınıza chp gibi iftiracılar hortumcular yalancılar gelse size bu layık herkeste layığını bulur.
bence laflarına dikkat etmelisin.....hakkında hüküm bulunan 35.000 kişinin katiliyle kimleri kıyasladığına ve vatan haini ilan ettiğine dikkat et......

Yöneticilerin dikkatine sunuyorum...çok ağır bir hakaret ve itham var...

bence laflarına dikkat etmelisin.....hakkında hüküm bulunan 35.000 kişinin katiliyle kimleri kıyasladığına ve vatan haini ilan ettiğine dikkat et......

Yöneticilerin dikkatine sunuyorum...çok ağır bir hakaret ve itham var...

Seni görende bunu sadece benim söyledimi sanır yahu .Ki eğer tek ben söylüyosam doğruları bu dünyanın çivisi çıkmış gelsin vicdan krallığı napıcanız sahte cumhuriyeti yaşasın monarşi ne diyim ben açın gözünüzü saf saf yorum yapmayın.

Seni görende bunu sadece benim söyledimi sanır yahu .Ki eğer tek ben söylüyosam doğruları bu dünyanın çivisi çıkmış gelsin vicdan krallığı napıcanız sahte cumhuriyeti yaşasın monarşi ne diyim ben açın gözünüzü saf saf yorum yapmayın.
Tekrar ediyorum yaptığın kişilerin gıyabında açık hakarettir....ve çok çirkindir...kendine gelmelisin....

Geri