Adalı: Neden hibe edeyim?

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Demirören'in 103 milyon TL'yi hibe edeceğini açıklayıp, senetlerini kulüpten almasının ardından Adalı ilginç bir çıkış yaptı: Kulübün bana borcu var. Hibe etmeyi şu aşamada düşünmüyorum...

Beşiktaş’ta başkan adaylığı için ismi geçen Serdal Adalı ilginç bir açıklamada bulundu. Eski başkan Yıldırım Demirören’in 103 milyon TL’lik alacağını hibe ettiğini açıklayıp, ardından senetlerini alması sonrasında kulüpte ilginç bir ortam oluştu. “Alacağımı ancak benden sonraki yönetimler de kulübü borçlandırmazsa hibe ederim” diyen Demirören’in, önlem olarak böyle bir davranışta bulunduğu kaydedildi. Kulübe yaklaşık 9 milyon TL borç veren Serdal Adalı ise, alacağını tahsil etmeyi düşündüğünü dile getirdi.

Söylentiler tavan yaptı
Quaresma, Almeida ve Simao transferlerinin altında imzası bulunan Adalı, “Neden hibe edeyim ki. Ben bu parayı, kulüpten geri almak üzere vermiştim” ifadesini kullandı. Bu arada başkan adaylığı için gün sayan tecrübeli futbol adamı, kulübün karanlık mali tablosu üzerine köşeye sıkıştı. Adalı, “Vergi, kredi ve diğer borçların geri ödenmesi söz konusu olduğu için sene sonuna kadar yaklaşık 300 milyon TL ödenmesi gerekn borç var. Gelir-gider farkında da kulüp sürekli ekside. Mali kongredeki rakamlardan çok farklı durumla karşı karşıya kalıyoruz. Sıkıntı gerçekten büyük. Adaylık önemli değil. Öncelikle bu krizi aşmaya çalışıyoruz, aday nasılsa olunur” ifadesini kullandı. Adalı’nın bu sözleri, çekilme ihtimalinin bulunduğu yönünde söylentilere de neden oldu.

Süleyman Seba işaret etti!
Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, 25 Mart’taki genel kurulda tek aday çıkması gerektiğini söyledi. Yakın çevresine son gelişmeleri değerlendiren Seba’nın, “Kulübün durumu iyiye gitmiyor. Beşiktaş Camiası’nın birleşip, tek aday üzerinde durması gerekiyor. Şu anki duruma göre, Serdal Adalı bir adım öne çıkıyor. Eğer gidişat bu yönde olacaksa, herkes Serdal Adalı’yı desteklemeli ve çok güçlü bir yönetim kurulmalı. Önemli olan Beşiktaş’ın geleceği” dediği öğrenildi. Bilindiği gibi şu ana kadar Levent Erdoğan ve Sinan Vardar adaylıklarını açıklamıştı.

Levent Erdoğan’dan karşı atak!
Serdal Adalı cephesinde sıcak gelişmeler yaşanırken, adaylığını açıklayan Levent Erdoğan da boş durmuyor. Liste çalışmalarının devam ettiğini belirten Erdoğan, “Adalı şu anki bütçeden şikayet edecek son insan... Çünkü kendisi bu yönetimin içerisindeydi. Şikayet etmek yerine çare, çözüm aramalı. Ben bunu yapıyorum. Borçlar büyük, ancak akılcı bir yapılanmayla çözülebilir. Buün ağlamak değil, çözüm üretme günüdür” diye konuştu.

Mansimov’dan çıt çıkmıyor!
Her kongre döneminde ismi başkanlık ve yöneticilik için geçen ünlü Azeri iş adamı Mübariz Mansimov cephesinden ses çıkmaması dikkat çekiyor. Seçime sayılı günler kala Beşiktaş’a olan sevgisiyle tanınan Mansimov ortalıkta gözükmüyor. Mansimov ve şirketlerinin Türkiye CEO’su olan eski yönetici Alaattin Aykaç’ın da kulüp hakkında herhangi bir açıklamada bulunmaması da ilgi çekici bir gelişme olarak yorumlanıyor. Bir önceki kongrede Mansimov kulübe dünyaca ünlü bir yıldız vaadetmiş, ancak transferler kulübün kasasından yapılmıştı.

http://www.fanatik.com.tr/Adali-Neden-hibe-edeyim_3_Detail_33_255014.htm

Geri