adını hatırlamıyorum

thefirefox

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar geçen sene televizyonda bir film izlemiştim ama hangi kanaldda izledim kim oynuyo falan filan hiçbir bilgi hatırlamıyorum hakkında tek hatırladığım

filmin 2004 yılından eski olduğu ve ülkesine altın madalya kazandırmak isteyen bir amerikan buz hokeyi oyuncusu ile ilgili oludu söz konusu erkek sporcu bir gün maç sırasında yanlışlıkla ölür ama vadesi dolmadığından yeniden dünyaya gönderilir ancak kendi bedeninde gönderilemeyecektir bu nedenle altın madalya kazanabileceği başka bir bedene gönderilmeyi ister ve yeni ölen bir başka sporcunun vücuduna gönderilir ama sorun şuki yeni bedeni hem bayandır hemde bir buz pateni sporcusuna aittir.

Filmin ingilizce yada türkçe adını bilen varsa şimdiden teşekkür ederim

Bu Film Jetix Tv de yayınlanmısdı

Cocuk filmi.....gonderildigi beden Kadın bedenıydı =) artistik buz pateninde rekor kıran 1 kadın beneni ....ve o rekoru o oglan yenıden kırdı...

Fılm ısmını bende hatırlamıyorum =)

jetix ibilmem ama ben star tv de izlemiştim 3+ yıl önce kanal d de olabilir tam hatırlamıyorum

Kaçan Aşık sana en azzından konuyu okuyup ilgilendiğin için teşşekür ederim ben filmin adını ve imdb sayfasını buldum. Ama şimdi filmi bulamıyorum.
Kod:
Ice Angel
- (Türkçeye
Kod:
Altın Madalya
diye çevrildi)
http://www.imdb.com/title/tt0211426/

Geri