Adıma bilgim dışında açılan Tcell Kontörlü hattı ve adli konu.

luxury

New member
Reaction score
0
Merhaba,

Adıma imzalı bir kimlik fotokopim kullanılarak aktif edilen kontörlü bir hat ile bir bayan rahatsız edilmiştir.Ve şikayeti sonucunda ben adliyede Sn.Savcı'ya ifade vermek zorunda kaldım.

Bu dosyaların sonu nereye varıyor, bir bilgi paylaşımı rica ederim.

O hatların sözleşmeleri olmuyormuş sanırım, imzam yok neticede o hatta, ama kimlik fotokopisini kullanmışlar.

Bilgi paylaşımı ve tecrub eden arkadaşlar varsa paylaşım rica ederim.

kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilir dostum ;) senin adına alınmış hattın HTS raporları (görüşme dökümü) istenir kullanılan baz istasyonları ile senin o tarihlerde nerede olduğunu ispatlayarak

yada sözleşmedeki imza ile senin imza ve yazı örneklerin alınır, bilirkişi incelemesine gönderilerek senin imzan olmadığı ortaya çıkar ve takipsizlik kararı verilir,

özel hukuka ilişkin hakların olduğundan, hattı veren bayii hakkında tazminat davası bile açabilirsin

kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilir dostum ;) senin adına alınmış hattın HTS raporları (görüşme dökümü) istenir kullanılan baz istasyonları ile senin o tarihlerde nerede olduğunu ispatlayarak

yada sözleşmedeki imza ile senin imza ve yazı örneklerin alınır, bilirkişi incelemesine gönderilerek senin imzan olmadığı ortaya çıkar ve takipsizlik kararı verilir,

özel hukuka ilişkin hakların olduğundan, hattı veren bayii hakkında tazminat davası bile açabilirsin

ama ya o gün ve satte nerde olduğunu ispatlayamassa?

sadece rahatsız edilmişse fazla bir şey çıkmaz. ama olay daha aşırı boyuttaysa sana dava açılır. sen mahkemde kendini savunursun. hakimin taktir yetkisine kalır.

ve bilidğim kadarıyla fazla bir cezasıda yok. ve verilen ceza (başka bir yatarın yoksa) ertelenir. 5 yıl içinde aynı suçtan dolayı hakkında dava açılmassa 5 yıl sonunda elde var sıfır olur. yani kurtulursun.

yani kısacası çok canını sıkma. tabi fazla abartılı bişey değilse

Geri