Adım adım Kartal oluyor!

ftdj3mr3

New member
Reaction score
0
14807_501.jpg
Diego Buonanotte adım adım Kartal oluyor. River Plate İkinci Başkanı Domingo Diaz, Arjantinli 10 numara için teklif
aldıklarını resmen açıkladı. Beşiktaş'ta transfer bitmiyor. Kara Kartallar'ın, River Plate'in genç yıldızı Diego Buonanotte için kulübüne resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı.​

İŞTE KARŞINIZDA 'YENİ MESSI'
[VIDEO]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ihrO0tJw_DM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ihrO0tJw_DM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/VIDEO]​

Kuruçeşme'deki şampiyonluk kutlamalarında taraftarların Ricardo Quaresma isteğine olumlu yaklaşan Siyah-Beyazlılar'ın, bir yandan da Arjantinli süperstar Diego Buonanotte'yle ilgilendiği ortaya çıktı. Menacerlerin önerdiği Tangocu'yu gündemine alan Siyah-Beyazlılar'ın, geçtiğimiz günlerde River'la temasa geçtiği kaydedildi. Dün basın mensuplarına bir açıklama yapan River Plate İkinci Başkanı Domingo Diaz, "Oyuncumuz Buonanotte için bir teklif aldık. Ancak henüz istediğimiz seviyede değil. Rakamı daha yukarı çekeceklerine ve bu transferin gerçekleşeceğine inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Buonanotte de sıcak bakıyor

Beşiktaş'ın transfer için 5.7 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu, River'ın ise 7 milyon Euro'da ısrarcı olduğu kaydedildi. Siyah-Beyazlılar'ın önerisini 6.2 milyon Euro'ya yükselttiği ve pazarlıkların kıran kırana devam ettiği bildirildi. 'Cüce' lakaplı, 1.59 boyundaki Arjantinli futbolcunun da kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği ve Kartal'ın teklifine çok sıcak baktığı belirtildi. 21 yaşındaki Buonanotte, geçen sezon World Soccer dergisi tarafından 'Dünyanın en yetenekli 50 genç futbolcusu' arasında gösterilmişti.

Diego Bounanotte kimdir?

Ülkesi: Arjantin
Doğum tarihi: 19 Nisan 1988
Doğum yeri: Santa Fe
Boyu: 1.59
Kilosu: 56
Mevkii: Orta saha
Takımı: River Plate​
kaynak:mynet

Quaresma önceLikLi tercih.
Ama quaresma olmassa.
Bunu kaçırmayaLım derim.

Quaresma'da SaqLam Oyuncu ßuda.. Ama ÖnceLik ßence Quaresma'da..

Bu Adamı Kaçırmamak Lazım 2-3 Sene Sonra Süper Bir Fiyata Avrupa Satabiliriz Çok İyi Bir Oyuncu..

Arkadaşlar ben bu futbolcunun Delgado'dan daha iyi olduğuna inanmıyorum.
Tamam teknik bir oyuncu olabilir ama günümüzde bounanotte gibi genc ve yetenikli oyuncular çok fazla.Beşiktaş'da bile en az bounanotte kadar sağlam ve kaliteli genç oyuncular var.( Batuhan,Aydın,Rıdvan,Necip vs.vs...) Ama malesef kendi içimizdeki büyük gelecek vaad eden oyuncuları değerlendiremiyoruz,onlara yeterince önemi vermiyoruz.
Ben inanıyorum ki bu oyuncularla yeterince ilgilensek,gereken önemi göstersek Beşiktaş'tan nice bounanotte'ler çıkar.
O yüzden demem o ki milyonlarca dolar verip bounanotte gibi riskli bir transfer yapmaktansa,eldeki mevcut gençleri değerlendirmek en mantıklısıdır.Hele hele böylesine yabancı kontejyanda sıkıntılı olduğumuz bu günlerde....
Beşiktaşa Gönül veren bir insan olarak Ricardo Quaresma'ya EVET,Diego Buonanotte'ye HAYIR diyorum.

Geri