İhShiT
New member
- Reaction score
- 0
Adıgey' de sel felaketi.. Adıgey Yardım bekliyor!
Bildiğiniz gibi çok kısa bir süre önce Anavatanımız ADIGEY'de yoğun yağışlar neticesinde3 3 yerleşim yerini su bastı, 2152 ev sular altında kaldı, 48 ev yıkıldı. 11.000 hektar ekili alan sular altında kaldı, 4000 hektar alandan halen sular çekilmedi.
Adıgey'e gidip oradaki sefaleti bizlere anlatanlar, insanlarımızın durumunun içler acısı olduğunu bildirdiler. Kimsesiz çocuklar, eşini kaybetmiş yalnız yaşayan Adığe hanımlar, çocukları yanlarında olamayan (askerlik, okul vs.) ve sadece bahçelere ektikleri ürünlerle geçinen annelerin, yokluktan ker*** toprak evlerde yaşayan insanların evleri artık yok! Şuana kadar yapılan yardımlar Adıgey'deki sel felaketi yaşayan insanlarımıza destek olmak için çok az. Bu nedenle yardım kampanyamızı tekrar yineliyor, desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi ve yardımda bulunan hemşerilerimizin isim listesini görmeniz için linki bilgilerinize sunuyoruz.
Yardıma muhtaç soydaşlarımıza karınca kararınca miktar gözetmeksizin herkesin yapacağı yardımlarla bir merhem, bir çare olması dileği ile yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz.
Tüm üye ve hemşehrilerimizin katkısını bekliyoruz.
Saygılarımızla
KAFFED ADIGEY - KIYI BOYU ŞAPSIĞ ÇALIŞMA GURUBU ADINA
YASAR ASLANKAYA
1- Betül Dinçer-Filiz Kaplan Ortak Hesabı:
Garanti Bankası / Emek Şubesi
Hesap No: 778/6668977
IBAN: TR70 0006 2000 7780 0006 6689 77
Cinsi: TL
2- Betül Dinçer-Filiz Kaplan Ortak Hesabı:
Hesap No: 778/9094266
IBAN: TR27 0006 2000 7780 0009 0942 66
Swift kodu: TGBATRISXXX
Cinsi: USD
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Yardımlarınızı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz, hiçbir lüpheye yer vermemek adına bağış yapan tüm şahısların adı yayınlanacaktır..
http://www.kafkasfederasyonu.org/hab...gey_yardim.htm
Adıgey'e gidip oradaki sefaleti bizlere anlatanlar, insanlarımızın durumunun içler acısı olduğunu bildirdiler. Kimsesiz çocuklar, eşini kaybetmiş yalnız yaşayan Adığe hanımlar, çocukları yanlarında olamayan (askerlik, okul vs.) ve sadece bahçelere ektikleri ürünlerle geçinen annelerin, yokluktan ker*** toprak evlerde yaşayan insanların evleri artık yok! Şuana kadar yapılan yardımlar Adıgey'deki sel felaketi yaşayan insanlarımıza destek olmak için çok az. Bu nedenle yardım kampanyamızı tekrar yineliyor, desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi ve yardımda bulunan hemşerilerimizin isim listesini görmeniz için linki bilgilerinize sunuyoruz.
Yardıma muhtaç soydaşlarımıza karınca kararınca miktar gözetmeksizin herkesin yapacağı yardımlarla bir merhem, bir çare olması dileği ile yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz.
Tüm üye ve hemşehrilerimizin katkısını bekliyoruz.
Saygılarımızla
KAFFED ADIGEY - KIYI BOYU ŞAPSIĞ ÇALIŞMA GURUBU ADINA
YASAR ASLANKAYA
1- Betül Dinçer-Filiz Kaplan Ortak Hesabı:
Hesap No: 778/6668977
IBAN: TR70 0006 2000 7780 0006 6689 77
Cinsi: TL
2- Betül Dinçer-Filiz Kaplan Ortak Hesabı:
Hesap No: 778/9094266
IBAN: TR27 0006 2000 7780 0009 0942 66
Swift kodu: TGBATRISXXX
Cinsi: USD
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Yardımlarınızı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz, hiçbir lüpheye yer vermemek adına bağış yapan tüm şahısların adı yayınlanacaktır..
http://www.kafkasfederasyonu.org/hab...gey_yardim.htm